2777
2789
عنوان

علایم بارداری

85 بازدید | 12 پست

سلام دوستان امیدوارم خوب باشید 

من اصلا حالم خوب نیس دیگه دارم دیوونه میشم 😭

من کیست خفیف تخمدان دارم و اصلا فکر نمیکنم که بتونم تا قبل درمان کامل باردار شم ولی این دفعه 

چن وقته از پریودم گذشته نمیدونم فک کنم ۲ هفته 

امروز صبح یکم حالت تهوع داشتم قبل صبحونه خوردن 

سینه هام یکم بزرگتر شدن جوری که رگای روش معلومه قبلاً اصلا اینجوری نبود

از مرغ هم بدم میومد امروز نه از بوش اصلا دلم نمی‌خواست بخورم انگار از مزه ش 

تا الانم اصلا خون ریزی یا لانه گزینی نداشتم 

خیلی به شدت گرممه البته الان تابستونه اما من واقعا گرممه دو دقیقه میخوابم خیس عرقم 

جوش زیاد زدم روی صورتم 

و بعضی وقتا یهو زیر دلم تیر می‌کشه خیلی بدجوره اما قطع میشه احساس میکنم رحمم پره عین وقتی که پریود میخایم بشیم اما نمیشم ولی پره 

خیلی احساساتی شدم زود گریم میگیره و یکمم عصبی شدم 

ترشح هم زیاد داشتم این یک هفته

بخدا نمی‌دونم اصن چمه کاش یکی راهنماییم کنه دیونه شدم هیچی نمیتونم بخورم استرس دارم حالم بده 😭😭😭😭

به همسرمم چیزی نگفتم هر وقت گفت شاید بارداری گفتم نه خودمو زدم اون راه نمی‌دونم چیکار کنم حالم بهتر شه

به نظرتون واقعا احتمال بارداری هست اینجوری؟

و کیست یکم خفیف 

متاهل🧿❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که باردار بشی ی دکتر برید

اون میگه بریم ولی من از وقتی فهمیدم کیست دارم همش میترسم اگه یه روز باردار نشم ایراد از منه اصن از دکتر وحشت پیدا کردم 🥲 شوهرمم خوبه خدایی درک می‌کنه اما من بازم خجالت میکشم 

متاهل🧿❤️

نکنه این کارو نه برو چه خجالتی اصلا ساید کیست نداری 

میدونی داری 

اگرم میدونی داری شابد کیست از بین رفته خوب شدی 

امبدتو از دست نده 

من ۲هفته هست در اقدام هستم ایشالا منم باردار بشم خیلی دوستتدارم 

نکنه این کارو نه برو چه خجالتی اصلا ساید کیست نداری  میدونی داری  اگرم میدونی داری شابد ...

مرسییی از دل گرمیت عزیزم 🥺❤️ ایشالا خدا زودی بهت یه نینی سالم بده خوشحال شی منم دعا کنی یکم آروم شم 🥺

متاهل🧿❤️
الهی آمین انشالا  تو هیچت نیست فقط احساس میکنم استرس داری  

اوایل اینجوری نبودم حتی میگفتم امروز پریود نشم دیگه فردا میشم و آماده شده بودم خودم باور کرده بودم قرارع پریود شم خبری نیس ولی نمی‌دونم از دیروز چرا حالم بدتر شده تو دلم انگار رخت میشورن 🥲

متاهل🧿❤️
اوایل اینجوری نبودم حتی میگفتم امروز پریود نشم دیگه فردا میشم و آماده شده بودم خودم باور کرده بودم ق ...

عزیزم بارداری دیگه اصلا  یه کاری کن فردا بی بی چک بخر امتحان کن خبرشم بما بده چرا اینقدر چیز ها منفی فکر میکنی 

برو از خدا مهربونم تشکر کن  

ایشالا که بارداری

عزیزم بارداری دیگه اصلا  یه کاری کن فردا بی بی چک بخر امتحان کن خبرشم بما بده چرا اینقدر چیز ها ...

مرسی قربونت برم باشه فردا میزنم اگه باردار بودم میام بهتون میگم 🥺❤️

متاهل🧿❤️