2777
2789

کاملا یادمه 🙏

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یادمه . مقصرشم خودم بودم  اخه خیلی ساده و پخمه بودم . :( 

الان گرگم آ . ولی چه فایده گدشتم یادم میاد کل زندگیم تباه میشه. 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

همسرم اذیتم میکرد داغون کننده بود دوستم پیشم بود   مدام دلداری میداد. خدا نبخش شوهرم رو

اشکایی که ریختی. 

دلتو که شکست

تنهایی و حس مرگ...

یادت نره کیا کنارت بودن

کیا بی تفاوت

و کیا باعث و بانیش...

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یادمه . مقصرشم خودم بودم  اخه خیلی ساده و پخمه بودم . :(  الان گرگم آ . ولی چه فایده گدشت ...

گذشته باید درمان بشه وگرنه دردش تا ابد با آدم می مونه 💖💔

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

گذشته باید درمان بشه وگرنه دردش تا ابد با آدم می مونه 💖💔

اره خیلی هم سخته . درمان هم نمیشع.

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من دارم میمیرم. درمانش چیه. درمان نداره

اول نامه خیالی بنویسید به اون اشخاصی که اذیت تون کردند و با روش های کتاب وقتی اصطزاب حمله می کند اون گذشته رو به چالش بکشید اگر درست نشد برید پیش طرخواره درمانگر یا درمانگر فراشناختی یا روان تحلیل گر 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

اره خیلی هم سخته . درمان هم نمیشع.

با روانشناس باتجربه چی؟ 

با روانشناس باتجربه چی؟ 

نه . اونا هم موقت هستن .‌رفتم چندین  روانشناس مختلف . 

اما اثر نکرد بهم 😑

اول نامه خیالی بنویسید به اون اشخاصی که اذیت تون کردند و با روش های کتاب وقتی اصطزاب حمله می کند اون ...

ممنونم. ولی من با یه آدم اشتباهی دارم زندگی میکنم. خیلی خودمو‌گول زدم خیلی صبر کردم خیلی تحمل کردم ولی اشتباهی اشتباهیه. خودتم بکشی اشتباهیه

ممنونم. ولی من با یه آدم اشتباهی دارم زندگی میکنم. خیلی خودمو‌گول زدم خیلی صبر کردم خیلی تحمل کردم و ...

پس گذشته هنوز تمام نشده و جریان داره... 💔