2821
2789
عنوان

شیمی درمانی

230 بازدید | 22 پست

برای بابام شیمی درمانی نوشتین برای کبدش

عمل نتونستن روش انجام بدن

باید غده کوچیک شه بعد عملش کنن

بابام روحی و جسمی خیلی ضعیغه

شیمی درمانی خیلی بده؟؟

من غصم شده 😢😢😢

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بش برسید

واقعا شیمی درمانی ادم ضعیف میکنه

وحشتناکه

سرطان قویه..باید داروهای قوی به جنگش بفرستن

این جنگ تو بدنشه...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

یکی از اقوام ۱۴ ساله داره میشه

خدا شفاش بده

بنده خدا 😞

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

نه عزیزم خیلیا به شیمی درمانی و عمل جواب دادن. جلوش خیلی با روحیه باش جسمی و روحی هم ضعیف باشه ولی تو اگر بهش روحیه بدی میتونه طاقت بیاره ،نگران نباش

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

نه بابات از پسش بر میاد من شوهرم امروز رفت گفت همه سر حال و خوب بودن

خدا شوهرتون رو هم شفا بده 😞

دلم گرفت... انشالله که حالش خوب میشه بهش روحیه بدین

😞

انشاالله خدا شفاش بده

اشتهاش کم میشه

وقتی دارو میگیره تا ۰ند ساعت حالت تهوع اجازه نمیده چیزی بخوره

ولی بعدش با غذاهای مقوی ازش پذیرایی کنید

مرتب چیزای خوشمزه رو یادش بندازید و اشتهاشو تحریک کنید که بخوره و ضعیف نشه

حتما هر روز که دارو میگیره براش عصاره بپز. آبشم بخوره خوبه

اگه عصاره بلد نیستی بیا خصوصی تا بهت بگم

توی دوره های درمانش حتما حتما مراقب سلامتیش باشید همتون ماسک بزنید. نه فقط اون. بهداشتو کاملا رعایت کنید. مطلقا استرس بهش ندید. ناراحتش نکنید. خیلیا با شیمی درمانی خوب میشن.

انشاالله خدا براتون بهترینها رو رقم بزنه🤲

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
مادرمن امشب بیمارستانه براشیمی درمانی خواهشاهرکی پستمودیددعاش کنه بخداخیییلی تنهام دلم پرغم ودرده فق ...

الهی بحق محمد و آل محمد مادرت شفا بگیره🤲

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊