2777
2789
عنوان

قطعی آب

329 بازدید | 20 پست

سلام این روزا تقریبا روزی چندبار آب قطع میشه همش به این فکر میکنم نکنه خدای ناکرده خشکسالی بیاد چجوری قراره زندگی کنیم بدون آب این خیلی منو میترسونه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم ی پمپ اب و تانک اب ببندید 

منظورتون اینه که تانکر آب نصب کنیم؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
ماکه ازصبح تاساعت 2فقط اب داریم

ما مقطعی هر یک ساعت یبار آب قطعه

برای ما روز سوم ،ساعت ۵صبح اب میاد.پامیشم ظرف میشورم کارامو میکنم.چاره ای نیست،هست؟.

نه واقعا

فقط کاش بیشتر صرفه جویی کنیم

بزودی هم تو زمینه آب هم برق و گاز و کلا انرژی به مشکل بر میخوریم من خیلی اوقات میبینم بعضیا خیلی راحت شلنگ رو کنار باغچه با آب باز رها میکنن بهشونم تذکر بدین میگن هزینشو پرداخت میکنم کاش اینقدر متوجه بودند که منابع تجدید ناپذیر با پول جایگزین نمیشه و نخواهد شد 

نه واقعا فقط کاش بیشتر صرفه جویی کنیم بزودی هم تو زمینه آب هم برق و گاز و کلا انرژی به مشکل بر میخ ...

بچه هام میدونن تابرق اضافه روشن باشه شام نمیارم،شخصاتااین حدرعایت میکنم ولی تذکرنمیدم فک میکنم گوش نمیکنن

اهل کجایین؟ خراسان شمالی که وضعش داغونه چون همه جابارید جزاینجا تا مرداد فک کنم توروز فقط 1ساعت اب ب ...

من شمالم عزیز

آخه اینجا معمولا مشکل آب پیش نمیاد تو تابستونم بارون میاد حتی ولی متاسفانه خشکسالی همه شهرها رو درگیر میکنه کم کم

بچه هام میدونن تابرق اضافه روشن باشه شام نمیارم،شخصاتااین حدرعایت میکنم ولی تذکرنمیدم فک میکنم گوش ن ...

کاش همه مثل شما باشن

ولی متاسفانه خودخواهی گریبانگر بسیاری از افراد هست و نمیذاره یه کم به آینده و اطرافیانشون نگاه کنن

وای خداشمال که اب نباشه وای به حال بقیه جاهاخداخودش رحم کنه

کل کره زمین داره با خشکسالی و تغییرات آب و هوایی وحشتناک و پدیده های این چنینی دست و پنجه نرم میکنه

انسان ها دارن خودشونو با دستای خودشون نابود میکنن

کلا انگار هوای زمین داره دور زمین میچرخه یعنی چرخه ی هوا داره جا ب جا میشه جاهایی ک بیابون بوده داره پر اب میشه و جاهایی ک پر اب بوده داره خشک میشه یعنی چرخه ی هوا داره میچرخه مثل عربستان ک سیل و اینا میاد و بیایون ها ک یخ زدن