نازلی1992 مدیر عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2252 عنوان میگذره | مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 21 پست . تنها عشق واقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍 ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست گربه محض رضای خدا موش نمیگیره ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 1402/04/19 | 22:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازلی1992 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2252 اونک تقاصشو میده دیر و زود داره ولی شک نکن اتفاق میوفته دل شکستن تاوان داره فک کنم فقط من تو ... یه حال خیلی بدی دارم تا هما چی تموم شه فک کنم کل موهام سفید شه تنها عشق واقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍 ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست گربه محض رضای خدا موش نمیگیره ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه
fight عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 135 اره من از اول تنها بودم .همه جا تنهام .فک کنم تنها هم بمیرم درخواست دوستی قبول کردم منتها اون ... تنهایی شیکتره 😎😂اینقد منفی بهش نگاه نکن ذهنیت مثبت برو جلوی بار از اکانتت خارج شو بعد دوباره وارد شو
fight عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 135 یه حال خیلی بدی دارم تا هما چی تموم شه فک کنم کل موهام سفید شه میفهممت فک کنم ادم احساسی هستی ولی بعدا به این روزات میخندی بهت قول میدم اصرار ب چیزی ک مال تو نیست نکن صبر کن درست میشه
نازلی1992 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2252 تنهایی شیکتره 😎😂 اینقد منفی بهش نگاه نکن ذهنیت مثبت برو جلو ی بار از اکانتت خارج شو بعد دوباره و ... این کارو کردم نشد باید مراجعه کنم به نی نی یارها فک کنم تنهایی رو خیلی دوست دارم در کل فک کنم زیادی تنهام . تنها عشق واقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍 ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست گربه محض رضای خدا موش نمیگیره ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه
fight عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 135 این کارو کردم نشد باید مراجعه کنم به نی نی یارها فک کنم تنهایی رو خیلی دوست دارم در کل ... خودتو دست کم نگیر تو منو داری کم کسی نیستی 😂
نازلی1992 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2252 میفهممت فک کنم ادم احساسی هستی ولی بعدا به این روزات میخندی بهت قول میدم اصرار ب چیزی ک مال تو نیست ... انشاالله.بیشتر منطقی ام ولی خب احساسم دارم 💔 تنها عشق واقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍 ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست گربه محض رضای خدا موش نمیگیره ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه
نازلی1992 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2252 روبیکادداری؟Salami0p این ایدیمه بیا اونجا میحرفیم تو خصوصی پیام دادم تنها عشق واقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍 ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست گربه محض رضای خدا موش نمیگیره ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه