florinaaaa مدیر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5743 عنوان بیاید عکس😐😂 | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 20 پست عکس دندونام و میذارم ارتودنسی هست ببینید ظاهرش زشته؟همین پست بعدی لینک میذارم تاپیک و ترک نکنید درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍 1402/04/19 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5743 منم دندونام ارتودنسی ولی نه به دهنت میاد:)کیوته عکس داری؟ مرسی درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5743 منم دندونام ارتودنسی ولی نه به دهنت میاد:)کیوته تا حالا کش رنگی انداختی؟ کدوم رنگ قشنگه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
kimv عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 165 تا حالا کش رنگی انداختی؟ کدوم رنگ قشنگه من یکی کش نقره ای و یکی بنفش و یکیم قرمز به نظرم بتفش و قرمز خوشگله ولی ابی کمرنگ نکن خواهرم کرد خیلی توی چشمه دندونشا زرد تر جلوه داد از کشای سیاه و زرد و خاکستری و نارنحیم استفاده نکن دتدونتا زرد تر جلوه میده
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5743 من یکی کش نقره ای و یکی بنفش و یکیم قرمز به نظرم بتفش و قرمز خوشگله ولی ابی کمرنگ نکن خواهرم کرد خیل ... اوهوم میدونم ، من طیف رنگی صورتی بنفش دوست دارم آبی فیروزه ای هم دوست دارم اینم فکر میکردم زیاد ضایع میشه ولی تو حالت عادی اینطوری دیده نمیشه اینو با رینگ لایت و نور مستقیم انداختم اونطوریه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍