2777
2789
عنوان

برای بالکن خونمون دیگه چی بگیرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس گشتم دنبالش عکسایی هست که با مهمونامون گرفتیم یا خودمون توش هستیم عکس خالی ندارم

خب الان بگیر بزار

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم
وویییی اسی من عاشق بالکنم ولی نداره خونم  میشه عکس بدی

ندارم ازش تکی 

ولی خیلی دنگ و فنگ داره همش باید وسیله هارو جمع کنم بیارم تو بشورم تراس دوباره ببرم بیرون

اونارو خودم چوب خامشو‌ گرفتم یعنی فرم خاموشو خودم رنگ کردم زدم انقد بامزه شده

اره خیلی زیباست یه سری گلدون هم دارن که مجسمه فیگور زن و مرد هست خیلی هم کوچیک نیست قسمت موشون جای گله

میگم وقتی بارون میزنه این چیزایی که گذاشتی تو بالکن خیس نمیشن ؟ مثل ابر صندلی و اینا ؟ میدونم بالاش سقف داره ولی جلوش بازه دیگه ، بارون هم خیلی وقتا کج میزنه . پاییز و زمستون جمعشون میکنی ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چمن مصنوعی را بخوای تمیزش کنی چه جوری میشوریش؟ عرض بالکنت زیاده پس برا میز صندلی 

میبرم تو حمام یکم پودر میپاشم روش میزارم بمونه و اب میکشم کثیف نمیشه یعنی چیزی نمیریزه روش فقط خاک میگیره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792