2821
2789

نچ

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نچ

حس کراشم بهم؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

@پسرم_همه_دنیام_     @شرک_دلتنگ     @کدوزرنگ   &nb ...

اره راضی میشه هیچی هم بهت نمیده، تمومش کنی بهتره دنیاتون متفاوته ، کار کردن باعث میشه حالت بهتر بشه، اینقدر بی اعتماد بنفس نباش چیزی نشده واقعا.. توی ازدواج مجدد عجله نکن خیلی حواست رو جمع کن ، با کسی ازدواج میکنی که تا الان باهاش ارتباط عاطفی نداشتی

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
اره راضی میشه هیچی هم بهت نمیده، تمومش کنی بهتره دنیاتون متفاوته ، کار کردن باعث میشه حالت بهتر بشه، ...

مرسی عزیز دلم من خودمم چیزی ازش نمیخوام 

هر چی هم برام خرج کرده میخوام پس بدم

اره راضی میشه هیچی هم بهت نمیده، تمومش کنی بهتره دنیاتون متفاوته ، کار کردن باعث میشه حالت بهتر بشه، ...

عزیزم حسش بهم چیه کی اون اتفاق میوفته 

چه غریب ماندی ای دل🖤

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز