2777
2789
عنوان

برنج چی میخرین؟

1059 بازدید | 31 پست

سلام به شوهرم یک کیسه ایرانی برنج دم سیاه داده بودن اسمش ادامه داشت ادامه اسو یادم رفته میخوام بخرم نمیدونم چی بود شما میدونید دم سیاه چی هست تو بازار اسم کاملش میخوام گونیش سفید بود روش سبز نوشته بود 

اسم برنجی که ازش راضی هستین هم بگین مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لوکس دانه بلنده واقعا خوشمزه هست من به صورت کته م درست میکنم خیلی خوب میشه قیمت ۵۰۰

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

الان ایرانی خورهامیان

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
عنبربو خوزستان،،،هومالی ،،این دوتا عالی هستن ،،،،اگه هندی میخوای جی تی سی خوبه قشنگ قد میکشه

هومالی برا کجاس

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
عنبربو خوزستان،،،هومالی ،،این دوتا عالی هستن ،،،،اگه هندی میخوای جی تی سی خوبه قشنگ قد میکشه

جی تی سی داغونه بابا اصن نه رنگ داره نه بو 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
لوکس دانه بلنده واقعا خوشمزه هست من به صورت کته م درست میکنم خیلی خوب میشه قیمت ۵۰۰

وا برنج ایرانی ۵۰۰ مگ داریم 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞