2777
2789

موقع تابستون همیشه خونه تنها بودم تی وی خراب بود هیچیز سرگرم کننده ای نداشتم فقط چنتا کتاب درسی بود همین  یه گوشی دکمه ای مامانم بود که هیچی نداشت چنتا اهنگ داشت گفتم چیکار کنم هندزفری بزارم گوشم تو ذهنم جاهای مختلف برم تو خونه راه می رفتم و اهنگ گوش میکردم این شد عادتم بعدش هم کرونا اومد افسردگیم بدتر شد درسام افت کرد منی که بیست بودم آرزوم فقط قبولی بود همین طور این عادت یعنی هندزفری رو ادامه دادم تا فهمیدم شنواییم انگار کم شده با بدبختی این عادت تموم کردم شنواییم هی بدتر شد حداقل من اینطوری حس میکنم البته خودمو گول میزدم میگفتم امکان نداره فقط حواسم پرته ولی دوسال گذشت مطمعن شدم حتی دوستم یجوریایی فهمیده بود ولی من از قصد اروم صحبت می کردم که اون نشنونه تا فکنه عادیه این قضیه بعدش درسام افتضاع روحیم داغون به خانوادم گفتم قضیه کم شنوایی رو اونها هم فقط سرزنش فحش که بهانته تا درس نخونی 😭😭😭 اگه کم شنوایی بدتر شه😭 چیکارکنم نهایی رو مطمعنم افتادم حالا چیکار کنم قبول شم مطمنم شهریور هم باز میفتم 

اگر امکانشو داری حتما برای شنواییت برو دکتر ،نگران نباش در این مورد علم پیشرفت کرده حتما راه حلی وجود داره ،اول این مشکلتو پیگیری کن برای درس وافسردگی هم از مشاور کمک بگیر