2821
2789
عنوان

خیانت همسر

763 بازدید | 42 پست

سلام لطفا بیایید راهنماییم کنین...

ب اصرار همسرم چند روزی برای استراحت خونه مادرم رفتم وقتی برگشتم شال زنونه ای زیر تخت جامونده بود وقتی ب همسرم گفتم اول ادعای ندونستن کرد وقتی تهدید کردم ک فیلم دوربین مداربسته همسایه رو چک میکنم گفت ک دوستش با دوستدخترش اینجا بودن حالا از کجا مطمئن بشم ک راست گفته و خودش نبوده😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون طوری که گفتی فیلم مدار بسته همسایه تون رو ببین

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏

نیازی نیست مطمعن بشی که راست گفته چون صد درصد دروغ میگه پس چرا اول نگفت حالا که گفتی دوربینا چک میکنم اینا گفت البته ممکنه شما دروغ بگی

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

چطور بدون شال رفته

کش مو که نبوده بگم افتاده دیگه دنبالش نگشته شال بوده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ب چ بهونه ای

نمی تونی واقعیت رو بهش بگی ؟ 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
نیازی نیست مطمعن بشی که راست گفته چون صد درصد دروغ میگه پس چرا اول نگفت حالا که گفتی دوربینا چک میکن ...

بنظرت چه دلیلی داره ک بخوام دروغ بگم؟

مگه قرار اینجا چی گیرم بیاد😵‍💫😵‍💫

ب چ بهونه ای

با همسایت چقدر راحتی؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

برو بدون اطلاع همسرت از همسایه بخواه ک چک کنی بگو نبودم خونه چند تکه طلا داشتم نیست به از خودی شک دارم می‌خوام مطمئن بشم 

اگر حرف همسرت درست باشه ک بهتر میشه کنار اومد 

اگر ن ک دیگه.... انشالله ک نباشه اینطوری 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍