2777
2789
عنوان

شما اگه به جای من لال بودید‌ چیکار میکردید؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 48 پست
احتمالا بچه که بودی هر وقت خواستی از خودت دفاع کنی سرکوبت کردند اعتماد به نفستو از دست دادی باید تم ...

نه کاری به اینا نیس 

اسی هم فکر کنم مثل من امادگی نداره همون موقع واکنش نشون بده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
میشه یکیش رو تعریف کنی؟

مثلا جایی بحثی چیزی بشه نمیتونم جواب بدم اصلا زبونم قفل میشه...انگار نمیتونم از خودم دفاع کنم زود گریه م میگیره...یعنی خاک توسر خودم

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کلا نمیتونی حرف بزنی یا میتونی ولی زبونت میگیره؟ عیبی نداره عزیزدلم بهش فکر نکن تمرین کن اعتماد ...

نه میتونم کامل صحبت کنم موقعی یکی بهم توهین کنه جواب نمیدم اصلا

من ی لحظع فک کردم تکلم نداری ناراحت شدم....

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

تمرین کن، دوره های مشاوره و روانشناسی داره

برو پیش مشاور

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد
نه میتونم کامل صحبت کنم موقعی یکی بهم توهین کنه جواب نمیدم اصلا

ببین منم دقیقا اینجوری بودن یه دوستی بهم گفت تا میتونی مردم رو بقاپ یعنی اگه ی نفر ی چیزی بهت گفت((( خیلی ببخشیدا البته اون داشت منو مثال میزد می‌گفت عین سگ بپر روش آزمون حرف زدن بهش نده)))

دلیل اصلی ساکت بودن تو اینه که هشیار بیرون نمیری بی‌خیالی از این به. بعد هروقت رفتی بیرون ببین ی نفر نگات نکنه سرتون بالا بگیر چشم تو خوب بچرخون 

خودتو واسه هر موقعیتی اما ده کن