2777
2789
عنوان

به وقت دلتنگی😔🖤

126 بازدید | 14 پست

دلت پیش کسی باشد و وصلش نتوانی 

لعنت به من و زندگی و عشق و جوانی ... 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دوره زمونه عشق کیلوچندعاشق واقعی کسیه ک بیادخواستگاریه وگرنه بقیه روبریزتابره

حتی اگه شرایطش نداشته باشه 

اگه نیومده جلو یعنی عشق نبوده ؟

حتی اگه شرایطش نداشته باشه  اگه نیومده جلو یعنی عشق نبوده ؟

من ازعشق فقط یه چیزوفهمیدم اگه میگن شرایط نداریم خواهری خواستگاری چیه بیادچهارکلمه حرف بزنع بگه من شرایطم اینه بگه دخترتونونشون کنم برم کارکنم پول دربیارم شرایط میخادنه واقعن شرایط بهونس وگرنه تااون اومدبابات ک نمیگه پاشوچادربپوش باش برو

مادختراخیلی سادیم انقداین پسراشیوفن بلدن ک زیرخیلی ازکارادربیان شرایط نداریم بگواونایی ک ازدواج کردن چ شرایطی داشتن خونه داشتن ماشین داشتن شغل پردرامدی داشتن یاباباهاشون ب جای وصل بودن نه والاخیلی ساده دارن زندگی میکن یه خوردپول براپیش قسط خونه یه شغل ک نگن بیکاردیگه چ شرایطی میخادداشت باشه اصلاجنمه ببین داره 

من ازعشق فقط یه چیزوفهمیدم اگه میگن شرایط نداریم خواهری خواستگاری چیه بیادچهارکلمه حرف بزنع بگه من ش ...

آخه ۱۹ ۲۰ سالش بود 

گفت من نه درسم تموم شده نه سربازی رفتم نه کار دارم 

بابات به چی من دختر بده بگم من چی ام کی ام 

سه سال گذشته هنوز دلم باهاشه دلتنگم تواین سه سال هیچکی جاش نیاوردم هروز این سه سال دارم عذاب میکشم از نبودش 

دلیل کاتتون چی بود؟

تیکه تیکه دلیل های مختلف بزرگ شد کات کردیم 

اخلاق منو بچه بازی هام 

شرایط نداشتن واسه بیرون رفتن 

شرایط خودش که جوری نبود بت نه بیاد جلو 

اون میخواست هم رفیقش باشم هم عشقش 

میخواست اگه حالش بده میخواد ماشین برداره بره بیرون بیاد دنبالم دوتایی بریم  یا میگفت آرزوم باهم خرید بریم رستوران بریم کافه بریم اینا اما من شرایطش نداشتم برم ماهی یباررر شاید میتونستم برم اونم ی ساعت وقت داشتم 

دلایل زیاد بودن 

تیکه تیکه دلیل های مختلف بزرگ شد کات کردیم  اخلاق منو بچه بازی هام  شرایط نداشتن واسه بی ...

بنظرم اگه دوست داشت. باهات میموند اینا همش بهونس

ولی اینکه سه سال گذشته بازم بهش فکر می‌کنی جای فکر داره

بنظرم اگه دوست داشت. باهات میموند اینا همش بهونس ولی اینکه سه سال گذشته بازم بهش فکر می‌کنی جای ...

توهم هم میزنم تو خیابون ی سری هارو شبیهش میبینم 

اخیرا یکی دیدم فکر کردم خودش مات موندم  اما اون نبود 

دلم به حدی تنگ شده واسش که دلم میخواد شده از دور ببینمش 

ی لحظه اون فوق العاده بود  

آخه ۱۹ ۲۰ سالش بود  گفت من نه درسم تموم شده نه سربازی رفتم نه کار دارم  بابات به چی من د ...

خواهریزایناهمش حرف میخاست واست میجنگیداشتباه میکنی سه سال بهترین عمرتوخرج ی ادم بی لیاقت کردی دندون لق والان بکش بندازدوربزارادمای بالیاقت سمتت بیان عاشق شوولی باعقل اون سری باقلب عاشق شدی این سری باعقل عاشقت شو

تیکه تیکه دلیل های مختلف بزرگ شد کات کردیم  اخلاق منو بچه بازی هام  شرایط نداشتن واسه بی ...

کسی ک عاشق واقعی درک میکنه ک عشقش نمیتونه بیادبیرون اگه خیلی غیرت داشت میگفت بمون توخونه خودم میام خواستگاریت مادختراباچندتاحرف عاشقونه ببخشیداولی خرمیشم مث همین حرفای ک تومیزنی میخاست رستوران بزنیدباهم ازاین حرفا