2777
2789

امید وارم تاپیکم رو بینید 

من دسترسی به خصوصی ندارم و نمیتونم ببینم کی چه پیامی داده اگر کارتون خیلی مهمه همینجا بگید❤️

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

تاپیکاتو خوندم فقط میخام یه چیزی بهت بگم:

تو خیلی قوی هستی 🥺❤️

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکاتو خوندم فقط میخام یه چیزی بهت بگم: تو خیلی قوی هستی 🥺❤️

قلب قرمز برای شما♥️

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

گلم کنکور چطور بود؟؟

خوب نبود اصلا 

میگم برا کتابات ک قرار بود هدیه بدی اگ میشه منم در نظر داشته باش شدیدا بهشون نیاز دارم❤️ ایشالا چیز ...

چشم عزیزم بعد اعلام نتایج خودت بیا پیام بهم بده يادم بنداز

من جناب عزرائیل هستم کاربری قبلیم دستیارعزراییل بود بهتون پیام داده بودم راجع به کتاب شیمی خیلی سبزتک پایه هر سه سال وزیست ایکیو 

ان شاءالله وقتی قبول شدین این کتابارو بهم قرض بدین توروخدا خیلی لازم دارم

چقدر دویدم و فهمیدم رو تردمیلم....                         
من جناب عزرائیل هستم کاربری قبلیم دستیارعزراییل بود بهتون پیام داده بودم راجع به کتاب شیمی خیلی سبزت ...

باشه عزیزم خودت لطفا بهم یادآوری کن

سلام و خسته نباشید یه چن سوال از شما داشتم می تونیم در زمان تحصیل پزشکی کار هم بکنیم و 

از ساعت چند تا چند در دانشگاه هستیم

دانشجوی پزشکی چن ساعت در روز درس می خونه

خیلی ممنون میشم جوابمو رو بدین برام خیلی مهمه

🙏🙏🙏💕💕

سلام و خسته نباشید یه چن سوال از شما داشتم می تونیم در زمان تحصیل پزشکی کار هم بکنیم و  از ساع ...

سلام تشکر

ساعات و روزهایی که دانشگاه هستید بستگی به انتخاب واحد خودتون یا جدول زمانبندی دانشگاه داره 

شما در طول تحصیل وارد کارآموزی میشید از طرف دانشگاه و دیگه نه وقتش هست و نه امکانش هست که جای دیگه کار کنید

درمورد ساعات مطالعه هم باید بگم بسیار ساعات بالا باید دزس خونده بشه ،اگر هدف معدل الف دانشگاه باشه روزانه شاید لازم باشه بین6تا10 ساعت یا بیشتر هم درس بخونید

اها خیلی ممنون دستت درد نکنه🌸🌼

🌹🦋