2777
2789
عنوان

زنگ بزنم؟؟!

135 بازدید | 8 پست

بچه جاریم ۴ سالشه گوشی داره😐منو خیلی دوس داره الان شوهرم زنگ زده میگه برادرش میگه بچه‌ش گفته چرا زن عمو یه زنگ به من نمیزنه یه زنگ بهش بزن سوپرایزش کن😐شما بودین چیکار می‌کردین؟ زنگ میزدین بهش؟؟ 

من زیاد اهل زنگ زدن به کسی نیستم از طرفی با برادرشوهر اینا هم رودروایسی دارم الان نمیدونم چیکار باید بکنم..

آخه من چه حرفی با یه بچه ۴ ساله میتونم داشته باشم که بخوام بهش زنگ بزنم میترسم بعد براش عادت بشه همش طلبکار باشه بخواد بهش زنگ بزنم..به این فک میکنم اگه اون دلش برام تنگ شده خودش یه زنگ میتونس بزنه اینو بخاطر این میگم که من جاریم رو دوس دارم خانوم خوبیه اما زیاد رابطه تلفنی و اینا نداریم باهم و اخلاقش اینطوریه که حتماااا همه باید دعوتش کنن تا بره خونه کسی از طرفی خودش هم کسیو زیاد دعوت نمیکنه یعنی اگه من بخوام برم خونش باید خودم بهش بگم من میخوام بیام دعوت نمیکنه بخاطر همین یکم زورم میاد یه همچین چیزایی، میترسم فردا بچه شم چنین توقع هایی ازم داشته باشه..

به نظرتون چیکار کنم؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای برای زنگ زدن به یه یچه ۴ ساله چرا اینقدر اسمون ریسمون بافتی؟ اصن چه اهمیتی داره که تاپیک زدی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.