2777
2789

بله عزيزم من پزشك نيستم و قطعا بايد دندونپزشك علت اصلي رو بگه. ولي حالا تا بري دكتر و چكاپ شي بهت تجربه خودمو بكم كه اين مورد مربوط به خيلي چيزا ميتونه باشه : ممكنه مسواك يا نخ دندون بد زدي زخم كردي، ممكنه مسواك درست نزده باشي لثه حساس شده ، با مسواك خيلي نرم اين دندون رو مسواك بزن و بعد با انگشت تميز از پايين به بالا آروم روي لثه رو بكش ، لثه خيلي حساسه خيلي راحت اسيب ميبينه يا تحليل ميره اصلا مسواك رو سفت روش نكش كه ساييذه ميشه و از بين ميره 

اگه دير به دير هم مسواك ميزني كه علتش ميتونه همين باشه ! حتما زوري دوبار بايد بزني و اين دندون رو هم بزن ولي خيلي آروم انگار مژه رو شونه ميكني تا اين حد اطراف لثه زر ازوم كار كن ولي تميز كن 

يادت باشه نوع مسواك رو به نظر من اكسترا سافت بگير. كه اسيب نزنه

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
بله عزيزم من پزشك نيستم و قطعا بايد دندونپزشك علت اصلي رو بگه. ولي حالا تا بري دكتر و چكاپ شي بهت تج ...

اره گاهی دیر ب دیر مسواک میزنم 

اره لثه حساسه اروم میزنم و روی زبونم میکشم

غرغره کردن اب نمکم خوبه؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره گاهی دیر ب دیر مسواک میزنم  اره لثه حساسه اروم میزنم و روی زبونم میکشم غرغره ...

اب نمك هم شنيدم خوبه ولي زياديش و دائم زدنش ممكنه حساس كنه دندون رو ، به نظر يه دكتر دهان و دندان برو كه مطمئن بشي انشاله چيز مهمي نيس و جتما مرتب روزي ذو بار مسواك كن ، اين خونريزي هاي كم اينجوري ميتونه هشدار باشه كه به دندونات نميرسي ( هم لثه و هم دندان خيلي مراقبت ميخواد ) نخ دندان هم يادت نره

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
اب نمك هم شنيدم خوبه ولي زياديش و دائم زدنش ممكنه حساس كنه دندون رو ، به نظر يه دكتر دهان و دندان بر ...

اره ب دندون نمیرسم 

و اینکه جرمم داره برا همینه خوب میشه 

چ حوصله ای داری چقدرم طولانی تایپ میکنی😂