2777
2789
عزیزم یه بستنی و یه چیپس چیز زیادیه؟ وقتی صبحونه و ناهار نخوردم؟  واقعاً زیاده؟

اخه مفید نیست و چاق کنندن من دیدم بستنی و چیپس و حتی ماکارونی رو برا رژیم چاقی در نظر میگیرن ولی برا رژیم لاغری کلا حذفه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مفید نیست و چاق کنندن من دیدم بستنی و چیپس و حتی ماکارونی رو برا رژیم چاقی در نظر میگیرن ولی برا ...

منم نگفتم رژیمم😂😂😂💔 

کلا غذام همیشه همیناس ولی چاق نمیشم...۵۳ کیلو ام با قد ۱۷۵ 

Just a little girl 🗿
ببین مثلا بقیه میگن رژیم اینطوری نیست که چیزی نخوری و یه غذایی و حذف کنی و اینا  منم همه چیو م ...

یه چیزایی حذف کنی خیلی موثره مثل شکر مصنوعی که تو کیک و شیرینیه چیپس نوشابه اینا هیچ فایده ای نداره ولی نون و برنج و اینا را فقط باید مراعات کنی نه حذف

ببین مثلا بقیه میگن رژیم اینطوری نیست که چیزی نخوری و یه غذایی و حذف کنی و اینا  منم همه چیو م ...

من برنج و شکر و شیرینی و چربی و سیب زمینی و ماکارونی و.. حذف کردم.

نون در کل روز 3 تا کف دست.

پروتءین و سبزیجات غیر نشاسته ای. فعلا یه ماهه رژیمم

اغلب غذاهامم گریل مرغ یا ماهی با سبزیجات هست.

حذف نیست باید کم خورده شه

منکه رژیم از یه متخصص تو کانادا گرفتم حذف کرده بود بود کلا و قندهای طبیعی اضافه کرده بود من الان چند ساله لاغر شدم و کمی ببینم وزنم بالا میره همینارا حذف میکنم لاغر میشم

من چند روزه هوا گرمه هیچی جز نوشیدنی نمیتونم بخورم.

الان دو لیوان لیموناد خوردم .صبح ساعت ۸ هم دوتا لقمه نون و مربا‌

ی پفک هم نصف شو خوردم از این لینا لوله ای.

وزنم از دیروز روی ۷۸ مونده .

اشتهابه چیزی ندارم.

روزای قبل هم فقط نوشابه و پفک میخوردم.

....
هنشون اوکی بودن ولی من شنیدم بهتره برنج حذف نشه نون حذف شه باز بهتره تا برنج 

من دیابت گرفتم. برنج قند خون رو خیلی سریع بالا میبره. نون هم سبوس دار میخورم و نون جو.

اونم دارم کم میکنم .

تونستم با رعایت رژیم غذایی قند خونمو بیارم پایین