2777
2789
عنوان

چرا دختر بچه ۱۳ ۱۴ ساله رو شوهر میدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون دختر حق نداره برای زندگیش تصمیم بگیره و اجازه ی ولی همیشه لازمه ، حق گواهینامه داشتن ، حق رای دادن نداره ... تو جامعه اونو بچه میدونن و نظراتش رو از سر نپختگیش 

اما به ازدواج که میرسه و همبستری با یک مرد نمیدونم چرا برای یکسری یهو همون بچه از یک خانم ۴۰ ساله بالغ تر و کامل تر میشه😏

حالا یه بار دختر کلاس دومی رو داده بودن شوهر با شوهرش رفته بودن بیرون این دختره یه عروسک میبینه و شروع میکنه گریه و زاری که من اون عروسک رو میخوام بعدش از هم جدا میشن

پایبندم تا پاے جان به تمامت...♡ ‌‌‌ ‌️ 
بعضی دخترا خودشون شوهر می‌خوان  توهمینجا ندیدی ۱۵ساله تاپیک میزنه شوهر می‌خوام ؟ حالا بعضی خا ...

باید راه بزاری جلوش ما بزرگیم میفهمیم اگه هر چی که اون بگه گوش کنیم که دیگه هیجی

ببین من تو محیطی ام که اینکار به شدت رواج داره و نوعی موفقیت حساب میشه....دخترایی که تو این سن ازدواج میدم واقعا تربیتش متفاوته اصلا پی بازی و اینا نیستن خودشون مشتاق ازدواج زود و حتی فرزند آوری هستند...همه بخاطر تربیت و فرهنگ خانوادگی هست 

من خودم ۲۰ سالمه ازدواج کردم اونم پدر مادرم اصلا راضی نبودن و ب خواست خودم بوده ولی شماها چرا بعضی چیزا رو در نظر نمیگیرید؟شنیدم خیلیا بخاطر مشکلات مالی دخترو شوهرمیدن ک حداقل یه خوراک و ی لباس تمیز داشته باشه همشم بخاطر این چیزا نیست ک فکر میکنید

ببین من تو محیطی ام که اینکار به شدت رواج داره و نوعی موفقیت حساب میشه....دخترایی که تو این سن ازدوا ...

نه فرهنگ خانواده هیچ گناهی نداره خیلیا شونو دیدم ک خوشبخت تر از دخترای۲۵و۳۰ ساله ان دیگ اونا چشم و گوششون بازه و همچی میدونن

الان خودشون انقدر گستاخن که پدر و مادر زورشون بهشون نمیرسه! 

یکیشو من دیدم تو آرایشگاه گفت ۱۶ سالمه و ۱۲ سالگی ازدواج کردم و دو سال نامزدم و اینا..

من گفتم چرا مامان بابات انقدر زود شوهرت دادن؟ تو الانشم باید دبیرستان سر کلاس باشی..

یهو پرید بهم که خودم دوست داشتم ازدواج کنم کسی نتونس نظرمو عوض کنه😑

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️