2777
2789
عنوان

چرا دختر بچه ۱۳ ۱۴ ساله رو شوهر میدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 45 پست

اینطور افراد تعدادشون خیلی کمه 

متاسفانه هنوز خیلی کم مناطقی هست این طرز فکرو دارن

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عدشون چون فقیرن میخوان نون خور کمتر بشه🤮

یه عدشون میخوان دختره تا چشوگوشش باز نشده بره خونه بخت🤮🤮🤮🤮

تنها ارزوم بچه دار شدنه میشه برام دعاکنید.اللهم صل علی محمد و آل محمد
چند سالته که اولین بار اینجا شنیدی ... مگه دهه هشتادی باشی که ندیده باشی... دوران دبیرستان ندیدی کسی ...

نه واقعا ما اونسال همه داشتیم خودکشی میکردیم تراز آزمون هامون از یکی بالاتر باشه

جوابش واضحه 

پدر و مادری که فقر مالی و فرهنگی شدید دارن قطعا قدرت تفکر ندارن درک و شعور و توانایی شون در حدی نیست که بچه رو حداقل تا سن قانونی نگه دارن 

از اینا نمیشه توقع داشت عاقلانه رفتار کنند 

🍦🌸

الان میان میگن اون 13 ساله عقلش کامل شده و حتما خودش خواسته و نباید توی زندگی بقیه دخالت کنیم ،اما در نظر نمیگیرن که این بچه 13 ساله قراره چه جور مادری بشه....البته که مخالف چنین ازدواجی هستم چون تبعات منفی بسیار زیادی برای خود شخص و جامعه به دنبال داره.

سن ازدواج یهو بخاطر این اومد پایین که دختر و پسر سن خیلی کم وارد رابطه شدن با هم دوست شدن بعد از روی احساس.باهم ازدواج میکنن بیشتر خودشون میخوان نه خانواده 

بعضی دخترا خودشون شوهر می‌خوان 

توهمینجا ندیدی ۱۵ساله تاپیک میزنه شوهر می‌خوام ؟

حالا بعضی خانواده ها هم فکرمیکنند اگه زودترشوهربدن دیگه به بیراهه کشیده نمیشه یا شاید بعداً خواستگارخوب براش پیدا نشه 

ولی درکل اینجورازدواجا تهش به طلاق کشیده میشه یا نارضایتی دختراززندگیش

یکی اینجا میگف به مادرشوهره گفتم عروست سنی نداره بچه نیس ۱۳ سالشه حامله؟؟

میگ با خنده برگشت گف خودشم کوچیک باشه اونجاش بزرگه😐

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

همسایه ما دختر هاری داشت😁صد تا دوست پسر تا پونزده سالگی شوهر کرد😳

جالبه امروز فهمیدم بارداره الان هفده سالشم نشده

بعد فکر نکنی فقیرن سر عقد مزدا ۳ و اپارتمان کادو دادن خانواده عروس تک بچه هم هست ولی حریفش نشدن