2777
2789
عنوان

مجید واشقانی

| مشاهده متن کامل بحث + 3308 بازدید | 28 پست

متولد ۸۹ ای؟ 

میتونی به چشم یه شوگر ددی بهش نگاه کنی

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام مهم نیس که بهش برسم 

به گناه آلوده نشدن که برات مهمه؛ البته با توجه به تعریفی که از خودت برامون کردی، میگم گلم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

من تو سن نوجوانی کشته مرده ی خدابیامرز میناوند بودم، بعد عاشق سلمانخان شدم ، بعدش عاشق اون پسره تو  قصه برگ وبادشدم اسمش حمید بود خلاصه روندی از رشده

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

طبیعیه منم همسن تو بودم همینطور بودم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
خیلی باهوشه تو همه قسمت های پدرخوانده هم هست ولی من بهش حسی ندارم 😐چه قلباتون راحت می‌ریزه واسه یکی ...

امروزاعصاب نداریا😆

ما آدم ها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر و برای اشتباهات خود، وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

👍 🤣تازه خیلی جلوخودمو میگیرم تو بعضی تاپیکا فحش می‌نویسم  ولی ارسال نمی‌زنم شیطون بیچاره ر ...

😂😂😂😂😁

ما آدم ها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر و برای اشتباهات خود، وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

توی سن و سال شما پیش میاد نگران نباش طبیعیه و زودگذر اسمش عشق نیست تمایل به جنس مخالف که کاملا &nb ...

ببخشید امضاتون

گروه بنفش یعنی چی

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بسم الله😶

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

ببخشید امضاتون گروه بنفش یعنی چی

مانکن های زیبا

مربوط به این تاپیک هست عزیزم

هر بازه ای که میخوایم وزن کم کنیم رو گروه بندی کردن

من چون ۱۰ کیلو میخوام کم کنم بازه ی وزنی گروه بنفش هست

روی مانکن های زیبا بزنید میاد بالا نوشتم