2777
2789
عنوان

آقایون.........

127 بازدید | 11 پست

اول ببخشید جمع نمی بندم چون جتس مردم زیاد دیدم که تو این موضوع گارد نمی گیرن 

و فقطم ب جنس مرد نیستم به بعضی خلنمام هستم....... 

و سوالم اینه وقتی ما به عنوان نامزدتون می خوایم ارتباط مون باهاتون درست بشه خودتون اگه واقعا می خواین ما رو پس چرا برا خوب شدن ارتباط مون تلاشی نمی کنین برا چی وقتی میگیم بیا باهم بریم پیش روانشناس تا مشکل بین مون حل بشه این قدر گارد می گیرین........ 

بابا به خدا منم متنفر بودم از روانشناسا تو بعضی تاپبکام تنفرم معلومه 👉🏽 ولی ی تایمی از زندگیم فهمیدم باید ب روانشناس مراجعه کنم 

چون 👈🏼خیال می کردم👈🏼 روانشناس و روانپزشک ازون ذهن خوانای حس ششمی ان. کلا از روانشناس و روانپزشک ی ذهنیت دیگه ساخته بودم خیال می کردم روانشناس میاد فاز نصیحت برمی داره آره خب روانشناس بی تجربه این کارا می کنه حتی تو ی تاپیکم نوشتم چ ضربه هایی از چندتا روانشناس بی تجربه و بی سواد خوردم......... 

من مطمئنم هرکسی ی تایمی تصمیمش ی رفتن پیش روانشناس و روانپزشکه ولی چرا زودتر نه...... 

چرا تا زمانی که دیر نشده نریم........ 

بابا مگه هرکی مريضه مراجعه می کنه ب اینا؟؟؟؟!!! 

ما هزارنوع روانشناس داریم که وطیفه هرکدوم شون فرق داره 

حتی هر دوجنس هس..... 

هرکدوم صلاح بدونی می تونی انتخاب کنی..... 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

💙❤️💙❤️

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید اقایون قبل ازدواج کتابهای زناشویی و نوع رفتار با خانم و متقابلا رو بخونن و یاد بگیرن

دقیقا با گفته شمام موافقم.... 👌🏼🌷

چون معمولامردهابیشتر غروردارن

پس علتش اینم هس، ممنونم از راهنماییتون 🌼

فقط ببخشید ی سوال اون موضوع ب کنار...... طرفم لج کرده محلمم نمیذاره، فقط ی اشتباه کوچیک کردم ولی غرورش خرد شد تا مدت ها کلا محلم نمی ذاشت و از همه جا بلاکم کرد رفت ب یکی از اعضای خونوادم گفت ولی مستقیم به خودم نگفت تا این قدر رفتم سمتش تا با خودمم حرف زد و صحبتاش باهام شروع کرد ولی رفتار سردش درست نمیشه ازش دوبارم عذرخواهی کردم ولی همچنان سرده چجوری می تونم کاری کنم که دیگه باهام سرد نباشه، بخدا پشیمونم......... 

پس علتش اینم هس، ممنونم از راهنماییتون 🌼 فقط ببخشید ی سوال اون موضوع ب کنار...... طرفم لج کرده ...

اول سعی کن یک بار عذر خواهی بیشتر نکنی

بعدش هر چی بخای زور بزنی بری سمتش در حقیقت داری زور میزنی که ازت دور بشه 

در مورد سرد شدن هم ،عشق و علاقه مثل اتیش زیر خاکستر هست شما اب روش نریز، بعد یه مدت درست میشه ،حرمت همدیگه رو نگه دارین ،احترام بهم بزارین همه چی میفته روی روال انشاع الله

اول سعی کن یک بار عذر خواهی بیشتر نکنی بعدش هر چی بخای زور بزنی بری سمتش در حقیقت داری زور میزنی که ...

آب روش نریزم یعنی چکار نکنم؟ 

آب روش نریزم یعنی چکار نکنم؟ 

یعنی دیگه حواست باشه اشتباه نکنی !!البته ادمی نمیتونه بگه دیگه نمیکنم ولی سعی کن اشتباهاتت کمتر از کارای خوبت باشه 

یه مدت حواست باشه، بعدش دیگه اصلا نمییییتونین سرد باشین (البته اگه دوره رو بدرستی بگذرونین)

یعنی دیگه حواست باشه اشتباه نکنی !!البته ادمی نمیتونه بگه دیگه نمیکنم ولی سعی کن اشتباهاتت کمتر از ک ...

آهان خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون🌷

ان شاء الله همیشه موفق و خوشبخت باشین.......