mmmmmmmeeeee مدیر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 عنوان بیاین شاید یه نظرتون بهم کمک کرد 🥲 خودکشی... | مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 68 پست اگ بشه این وضعیت رو درست کرد درست میکنم اما اگ نه خب راهم فقط خودکشیه خانواده م منو خیلییییییییییییییی محدود میکنن در حدی ک من ۱۸ ساله رو باید ننه م ببره مدرسه نمیذارن هیچ جااااا برم میشه کمکم کنین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐 1402/04/19 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوس_دختر_نینی_یار عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 1280 ببین یکی از دوستام آزاده تو اجتماعه میره بیرون راحت هر لباسی بخواد میپوشه و خیلیییییییی از منی ک انق ... عزیزم تو هم با مامانت حرف بزن بگو من دوست دارم بیرون شم با خودت خیابون هرجایی ک دوست داشتیم بریم حتما باهات میادعزیزم خانواده ها متفاوته من دوست داشتم تا ۱۲ تو خیابون بود تنهادوستم داشتم شبا اصلا بیرون نمیشدولی حتما با مامانت تفریح کن ک هیچ دوستی برات دوستی با خانواده نمیشه توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 غلط کردن بنویس تو عقد نامه ن نمیشه اصلا ازدواج برا من خوب نیس چون اگ بعدا آدم خوبی نباشه گیر میافتم نمیشه طلاق بگیرم ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 عزیزم تو هم با مامانت حرف بزن بگو من دوست دارم بیرون شم با خودت خیابون هرجایی ک دوست داشتیم بریم حتم ... مامانم مریضه خسته میشه نمیتونه جایی بیاد ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
دوس_دختر_نینی_یار عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 1280 مامانم مریضه خسته میشه نمیتونه جایی بیاد خواهر بابا اینطور کسایی توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12214 خب یه نفر ممکنه مشکلش حل شه ولی من زندگیم به چه دردی میخوره حل میشه گلم برا شماهم اندکی صبر سحر نزدیک است.. باید راهشو پیدا کنی.. 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 خواهر بابا اینطور کسایی یعنی چی؟ ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 حل میشه گلم برا شماهم اندکی صبر سحر نزدیک است.. باید راهشو پیدا کنی.. راهش چیه ؟ ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
دوس_دختر_نینی_یار عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 1280 یعنی چی؟ عزیزم منظورم بود با بابات بیرون شو با ابجیت با فامیل بیرون شو که روحیت حفظ شه توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 عزیزم منظورم بود با بابات بیرون شو با ابجیت با فامیل بیرون شو که روحیت حفظ شه ما تو شهرمون کسی نیست فامیل بابامم سر کاره صبح تا شب اهل بیرون بردن نبوده از اول ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐