2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خانومی که

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 37 پست
اینکه خداوند قدرت مطلق هست درش شکی نیس من جادو دیدم و متاسفانه تا مرز جدا شدن پیش رفتیم برای همین م ...

من خودم تجربشو داشتم برام جادوگرفته بودن اما خداييش اصلا اين اتفاقات نيفتادفقط يكم توكارام به مشكل ميخوردم خودمن بشخصه عوض نشدم يايةبه يكى ديگه فكرنكردم

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
من خودم تجربشو داشتم برام جادوگرفته بودن اما خداييش اصلا اين اتفاقات نيفتادفقط يكم توكارام به مشكل م ...

خداروشکر

نه واسه ما خیلی بد بود،بهترین روزای زندگیمون یهو همه چی خراب شد همههههه چی،خودمونم نمیدونستیم علتش چیه

یروز شانسی از پشت پشتی کاغذ پیدا کردیم دیدیم دعاست😐😐همسرم به مادرش نشون داد گفت دست برنمیداری از اینکارات نه؟اونم گفت دعای رزقه😐😐

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا توجيه نكنيد ذات خرابو به استارترم گفتم پستموبخونيدچون خودمم تجربوداشتم

ذات خراب که درسته.خدا نکنه زنی بی وجدان باشه. ما اونموقع تو خوابگاه دانشگاه بودیم، دختره مال شمال تهران بود و وضع باباش توپ. ولی باور کنید گریه میکرد می‌گفت تو مجتمع ما یه دختر تقریبا سی ساله رقاصه هست، برا بابام می‌رقصه و فقط پول می‌کنه . هر چیم تهدیدش میکردن می‌گفت جلوی باباتون رو بگیرید. دختره می‌گفت تا این سن از بابامون بدی ندیده بودیم این دختره هر شب به خودش میرسه و به بابام زنگ میزنه و....

خداروشکر نه واسه ما خیلی بد بود،بهترین روزای زندگیمون یهو همه چی خراب شد همههههه چی،خودمونم نمیدونس ...

عزيزم تنها كاروروشى كه هميشه جواب ميده اينه كه هميشه نمازسعى كن اول وقت باشه وتوخونه غيبت واينانباشه محيط خونه روشادكنيد سوره بقره پخش كنيدتوخونه بااينا همه چى حل ميشه چون جادو واين مواردانگاردنبال يه راه ورودن كه اون راه باگناه و افسردگى واين مسائا اثرميذارن

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
ذات خراب که درسته.خدا نکنه زنی بی وجدان باشه. ما اونموقع تو خوابگاه دانشگاه بودیم، دختره مال شمال ته ...

ذات مرد هم خراب بوده عزيزم ببين گلم جادوزمانى اثرميذاره كه مايه دريچه ى ورود براش مهياكنيم اين اقا اگه چشمش ونگاهش روكنترل كنه ياگناهاى ديگشوترك كنه باوركن حتى جادوهم اثرگذارنيست تواين موردهم كه اقا اب نبوده وگرنه شناگرماهرى بودع تايكى واردزندگيش شده قبول كرده

ذات خراب که درسته.خدا نکنه زنی بی وجدان باشه. ما اونموقع تو خوابگاه دانشگاه بودیم، دختره مال شمال ته ...

واقعا باورم نمیشه همچین آدمای بی وجدانی هستن بخاطر پول چه کارا که نمیکنن

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!