2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خانومی که

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرداگه مرد باشه امثال اون زن وهيح زن ديگه اى نميتونه كارى كنه حتى جادوهم نميتونه كارى كنه چون قدرتى بالاترخدانيست

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
چه زن چه مرد خیانتکار باید سنگسار بشن، ولی متاسفانه الان احکام شرعی دیگه اجرا نمیشه.

کاش سنگسار اجرا می شد

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
مرداگه مرد باشه امثال اون زن وهيح زن ديگه اى نميتونه كارى كنه حتى جادوهم نميتونه كارى كنه چون قدرتى ...

دقیقاااااا خیلی باهاتون موافقم 👌🏼👌🏼

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!
مرداگه مرد باشه امثال اون زن وهيح زن ديگه اى نميتونه كارى كنه حتى جادوهم نميتونه كارى كنه چون قدرتى ...

متاسفانه جادو حقیقت داره چه اعتقاد داشته باشی چه نداشته باشی

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

درسته قدرت خدا از همه بالاتره، ولی متاسفانه مثل فسادهای اخلاقی دیگه ای که الان زنها میتونن ببار بیارن و مرد رو از زنش دور کنن، جادو هم باعث اختلاف بین زن و شوهر میشه( دقیقا توی سوره بقره اومده) .البته نماز اول وقت و خوندن ایت الکرسی و چهاقل و...هم راه حلش هست.

متاسفانه جادو حقیقت داره چه اعتقاد داشته باشی چه نداشته باشی

جادونميتونه كارى كنه حتى اگه بگيم جادوگرشم خيلى كارش خوب باشه بيشترازچهل روزاثرنداره واثرش ميره وخدا هست اگه متوسل به خدابشيم اثرش ميره صددرصد چون قدرتى بالاترازخدانيست

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
درسته قدرت خدا از همه بالاتره، ولی متاسفانه مثل فسادهای اخلاقی دیگه ای که الان زنها میتونن ببار بیار ...

انقدر دلم برا زنش میسوزه خیلیییی خانوم مومن و مهربون و ساده ای هستن دقیقا مثل ماه

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!
درسته قدرت خدا از همه بالاتره، ولی متاسفانه مثل فسادهای اخلاقی دیگه ای که الان زنها میتونن ببار بیار ...

خوب من چى ميگم منم ميگم باتوكل ومتوسل شدن به هداميشه جادوييم باشه دوركرد واينكه گاهى ما مقصريم چون ذات خرابوباجادووامثالهم توجيه ميكنيم

جادونميتونه كارى كنه حتى اگه بگيم جادوگرشم خيلى كارش خوب باشه بيشترازچهل روزاثرنداره واثرش ميره وخدا ...

اینکه خداوند قدرت مطلق هست درش شکی نیس

من جادو دیدم و متاسفانه تا مرز جدا شدن پیش رفتیم برای همین میترسم و نمیگذرم از کسی که بین ما اختلاف و ناراحتی انداخت

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
خوب من چى ميگم منم ميگم باتوكل ومتوسل شدن به هداميشه جادوييم باشه دوركرد

درسته ولی خب همون‌طور که ویروس بدن انسان رو درگیر می‌کنه و وقت و انرژی انسان گرفته میشه، جادو و طلسم هم خیلی روح آدم رو درگیر می‌کنه. خیلی گره ها و تنفرهای بی دلیل ایجاد میکنه.کاش جادوگرها بدونن کارشون از پشت خنجر زدن هست و گناهی نابخشودنی.باز هم توکل بر خدا.

انقدر دلم برا زنش میسوزه خیلیییی خانوم مومن و مهربون و ساده ای هستن دقیقا مثل ماه

حالا من يكى ازخواستگاراى سابقم برام طلسم گرفته بودن حالا توضيحش زياداما بيام ازاولم بگم

اما من چون متعهدبه زندگيمم خداشاهده حتى يكبارم ايشون توفكرم نبودچه برسه بخوادباطلسمه من خدايي نكرده ازراه بدربشم پس به ذات طرف بستگى داره

درسته ولی خب همون‌طور که ویروس بدن انسان رو درگیر می‌کنه و وقت و انرژی انسان گرفته میشه، جادو و طلسم ...

نه اصلا توجيه نكنيد ذات خرابو

به استارترم گفتم پستموبخونيدچون خودمم تجربوداشتم