2777
2789
عنوان

به ماچه 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 48 پست
منم ناراحت میشم که چرا یک خانم حیا وقار خودش زیر سوال ببره ولی خوب باید مواظب زندگی خودمون باشیم

عزیزم همه ما داریم یجا زندگی می‌کنیم و رفتارمون رو هم اثر داره. 

نگاه من معمولا مثالا قشنگی میگم. 

مثلا فرض کن همسایت شاه  دزده، حالا تو و همسرت چکار میکنین تو این شرایط؟ 

مواظب خونتون میمونین؟ هیچوقت خونه رو خالی نمی زارین؟ صدتا قفل میزنین؟ چکار میکنین واقعا؟ مسافرت نمیری؟ 

دقیقا الان همینه حرفت، من مسئول زندگیم هستم ولی بقیه هم موثرن

قرار باشه من دائم استرس و اضطرابب مواظبت از زندگیو داشته باشم میشم ی آدم مریض

حرف شما هم مثل بقیه است شما گفتین اینقدر از این و اون ایراد نگیریم به خودمو نگاه کنیم خب بعدش یکی خی ...

فقط تا حدودی موافقم عزیز❤️

ببین در رابطه با حجاب من الان بخوام با لباس زیر برم بیرون میتونم برم. ولی نمیرم چون نمیخوام با دلبری زندگی بقیه رو خراب کنم..اگرم حرفی میزنم بخاطر جامعس 

بخاطر آرامشیه که از زندگیا گرفته شده. درسته که کارامون رو زندگی هم اثر داره 

ولی برا  نفع خودم نمیگم این حرفو. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همه ما داریم یجا زندگی می‌کنیم و رفتارمون رو هم اثر داره.  نگاه من معمولا مثالا قشنگی می ...

حرفم همینه 

به جای دعوا وبی احترامی میشه با آرامش ودرست صحبت کرد 

من یک جایی بودم عمومی بود شلوغ هم بود دوتا خانم اومدن دانشجو بودن یکم موهاشون بیرون بود ورژ زده بودن بعد یک خانم اومد شروع کرد به فش بد بیرا گفتن اول خانمه با احترام حرف زد دید فایده نداره عصبانی شد دعوا شد 

خوب الان مشکل درست میشه این جوری

عاشق کسی شو که تشنه عشق نباشه چون روزی سیراب میشه 😒😔