2777
2789
عنوان

برای کنکور کلاس ریاضی کجا برم؟

114 بازدید | 6 پست

ریاضیم خیلی ضعیفه و دوره دبیرستان و تموم کردم کلا 

اون دوره هم کلاس نرفتم چون شرایط اقتصادی‌مون بد بود الان که بخوام برم برم کلاس کنکور ریاضی ؟ یا همین کلاسای تقویتی که از پایه تدریس میکنن ؟ چون در حد صفر حس میکنم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
کدوم شهر هستید؟ 

اندیشه

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معلم ریاضیم بستگی داره چقدر ضعیف باشی چه رشته ای باشی و چقدر بتونی هزینه کنی

ریاضی همیشه ۱۳ بودم اگ بخونم میتونم سوالات کمی رو حل کنم ولی باز بعضی ها رو سر امتحان فراموش میکردم 

بعد سال هشتم ریاضی برام سخت شد مثلثات و اصلا متوجه نمیشم و تو حل بعضی معادلات میمونم لگاریتم و اینا رو بلد نیستم 

کلا میخوام از پایه یاد بگیرم رشته تجربی 

هزینه نمیدونم والا الان شما چقدر تدریس میکنید خصوصی اگه از پایه بخوان؟

ریاضی همیشه ۱۳ بودم اگ بخونم میتونم سوالات کمی رو حل کنم ولی باز بعضی ها رو سر امتحان فراموش میکردم& ...

من که شهر شما نیستم بخوام کلاس خصوصی بذارم 

شهر خودمون بستگی داره چه پایهای باشه مثلا هشتم همفتم هشتم نهم جلسه ای 300 (یک ساعت و نیم) 

دهم و یازدهم 400 کلاس کنکور و تست فرق داره