2777
2789
عنوان

چیکار کنم 🥲🥲🥲

101 بازدید | 10 پست

یک ساعت پیش نامزدم زنگ زد که فردا میام خونتون 

ما از هم دوریم ودفعه ی قبل هم دو هفته خونشون بودم این بارم اصرار داشت برم که نرفتم 

خلاصه منم تعارف کردم که چی میخوای درست کنم برات 😑گفت لازانیا 😑😑😑

من یک بار خونمون درست کردم اقتضاخ شده بود 🥲 کاش نمی پرسیدم چی درست کنم برات 😑🥲

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بخر..یا بده مادرت درست‌کنه

ما اصلا اهل لازانیا نیستیم .من یک بار درست کردم بد شد 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
سریع از اسنپ فود سفارش بده، توی توضیحاتت تاکید کن سریع ارسال کنن نامزدت هم زنگ بزن سر راه یه چی ...

فرذا میاد 🥲

تا حالا سفارش ندادم از اسنپ فود .خوبن؟

ما اصلا اهل لازانیا نیستیم .من یک بار درست کردم بد شد 

لازانیا قلق داره

بلد نباشی یا خشک میشه یا خمیر

منم بلد نیستم

چند بارم درست کردم اخرش بار خوب نشد

سریع از بیرون سفارش بده تا دیر نشده

فرذا میاد 🥲 تا حالا سفارش ندادم از اسنپ فود .خوبن؟

آره عزیزم چرا بد باشه

خیلی عالیه

تازه اگر تا الان سفارش ندادی که کد ت خ ف ی ف سفارش اول هم میتونی بزنی ۶۰ تومن از مبلغ سفارشت کم میشه

لازانیا قلق داره بلد نباشی یا خشک میشه یا خمیر منم بلد نیستم چند بارم درست کردم اخرش بار خو ...

گلم فردا میاد