2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم منت بزاره 

جوری هست که منت بزاره؟ یعنی همچین اخلاقی ازش دیدی؟ 

به نظرم با داییت کار کنی بهتر از اون شغل قبلیه

البته اگه حقوق خوب بده

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

جوری هست که منت بزاره؟ یعنی همچین اخلاقی ازش دیدی؟  به نظرم با داییت کار کنی بهتر از اون شغل ق ...

تا الان برا خرجی کم نداشته ولی خب چیزاییم که من دوست دارم نمیزاره بگیرم

تا الان برا خرجی کم نداشته ولی خب چیزاییم که من دوست دارم نمیزاره بگیرم

اگه اوکیه که برو پیش داییت 

چون اون تایمی که گفتی خیلی زیاده با اون حقوق 

از پا در میای پول فقط رفت و آمدت میشه 

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

بعدم اگه منت و... گذاشت تحمل کن تا کار رو یادبگیری بری جای دیگه یا برای خودت کار کنی 

باید یه سری سختی ها رو تحمل کرد 

اگه اوکیه که برو پیش داییت  چون اون تایمی که گفتی خیلی زیاده با اون حقوق  از پا در میای ...

الان گوشیم شکوندم این گوشی مادرمه حالا میگم‌گوشی میخام به یه ورشم نیشت

الان گوشیم شکوندم این گوشی مادرمه حالا میگم‌گوشی میخام به یه ورشم نیشت

خب اون در همین حد هزینه می‌کنه خودت کار کن این چیزا رو بخر 

مثلا خانواده منم اینطورین 

ماشاالله ۱۷ ۱۸ سالته کار هم که کردی 

جمع کن بخر

اخلاق داییت باد ببینی چجوریه.اگر از ایناست که منت میذاره یا ....نرو.اما از یه جهت بابت محل کار و محی ...

اون خیلی خرجمون میکنه 

میگم که گوشیم شکوندم 

بهش میگم میخام گوشیم بخرم حتی اگه پولم ا خودم باشه نمیزاره

اون خیلی خرجمون میکنه  میگم که گوشیم شکوندم  بهش میگم میخام گوشیم بخرم حتی اگه پولم ا خو ...

بزرگ تر بشی میتونی مستقل تصمیم بگیری.نمیدونم والا.ولی پول خودت رو خودت اختیارش رو داری.چرا نباید بذاره؟چیز الکی هم که نمیخای بخری که بگه حیف و میل نکن.مادرت یا خانمش باید بهش بگن به این چیزا کار نداشته باشه تا احترامش حفظ بشه.

اووو مادرم که میگه مرد خونمونه

حالا چاره ای نیست تا بزرگ تر شی و شاغل شی خودت رو پای خودت وایسی.کمک میکنه دستش درد نکنه.حواسش بهتون هست خیلی خوبه.اگر مثلا گوشی رو تازه خریده بودی و شکونده بودی میگفت نخر , منطقی بود.میخاد مثلا یاد بگیری از وسیله ت مراقبت کنی.ولی وقتی شکسته و درست نمیشه چرا نباید بذاره که گوشی بخری؟