2777
2789
عنوان

یه راهکار میدین

77 بازدید | 6 پست

عموی من ۹ ماه پیش از دنیا رفت جوون بود ۴ تا بچه داره ۲ پسر ۲ دختر بچه ی بزرگش ۱۲ سالشه .از وقتی عموم از دنیا رفت همه ی کار های زن عموم رو عموی بزرگم انجام می‌داد..که زن عموبزرگم دوست نداشت .یجورایی به رابطه این دوتا شک کرده بود . زن عموبزرگم چون با مامانم خیلی صمیمی هستن به مامانم گفت .ما اول فک کردیم زن عموم اشتباه میکنه بعدش دیدیم نه واقعا این دوتا مشکوک میزنن خودمونم یه چیزایی رو به چشم دیدیم ...حالا نمیدونیم تو چه حده .عموم هم از هیچکس نمی‌ترسه .پدر بزرگمم فوت کرده .کلا ۳ تا عموی دیگه هم دارم که از اونا هم حساب نمی‌بره..عموم پیش زن عموم و دخترش گفته اگه قضیه به آخر برسه خودم میگیرمش ...حالا اینا میخوان مدرکی علیه عموم گیر بیارن که بتونن ثابت کنن  ولی نمیدونن چیکار کنن..چیکار کنن به نظرتون میتونین یه نقشه ای چیزی بگید که اونارو گیر بیارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو به کی گفته؟! خب ایشون که داره حرفش رو هم میزنه ، شما گفتید شک کردید و مشکوک شدید و ..

اینو به دخترش گفته .میگه اگه کار به اونجا برسه خودم میگیرمش خیلی دعوا کردن سر اون ....آخه خودش وانمود میکنه چیزی نیست هرچقدر زن عموم مدرک پیدا میکنه زیر بار نمیره .