2821
2789
عنوان

پدر است دیگر .....................

92 بازدید | 22 پست
الان یکی از دوستان در مورد پدری صحبت کرد که دختر بچه رو تو پارک سپرده بود بهشون تا بره دندانپزشکی . یه موضوع یاد افتاد . بهتون بگم ..................
یه پدری با پسر کوچیک 5 ساله میره آبگرم سرعین .(گاومیش گلی ) بعد که دیگه وقت تموم میشه و اعلام میکنن بیایین بیرون . به بچه اش میگه من برم لباس هامو بپوشم بعد بیام تو رو بپوشونم . بچه هم تو آب بوده . کارگره که میبینه دیگه همه اومدن بیرون ( متوجه بچه نمیشه ) مسیر آب رو باز میکنه تا استخر تخلیه بشه . پسر کوچولو رو آب با فشار با خودش میبره . طفلک تو لوله گیر میکنه و میمیره .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پدره بعد که برمیگرده سمت استخر . دنبال بچه میگرده میبینه نیستش . خلاصه بعد کلی گشتن . متوجه میشن که کجاست . من که این موضوع رو شنیدم خیلی براش ناراحت شدم . و از همه ی پدرها متنفر به خاطر سهل انگاریشون .
وااااااااااااای طفلی...
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
نازی نمیدومم ملت بچه براچیشونه من اصلادوست ندارم بچه بدنیابیارم بذاتوبهشت بمونه بکشمس این دنیاحسرت بدلش کنم ک چی
جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
بی مسعولیت خودخواه فقژ بابت اینک بگن نسلم ادمه داره ی موجودروبیچاره میکنن
جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
2824
2823
2791
2779
2792