2777
2789
عنوان

کسی بلده جواب پاتولوژی و بخونه و بگه دلیل سقط من چی بوده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3859 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب غربالگری اول اگر کم خطر باشه میتونید دومی رو انجام ندید ولی حداقل الفا فتو پروتیین رو‌چک کن به ...

ممنونم انومالی حتما انجام میدم 

بچه اولم هر دو غربالگری انجام دادم مشکلی نبود 

فقط خون پشت جفت بود که استرحت دادن خدا رو شکر این یکی مشکلی نداشته 

اگر درد دارید بزنید همین الان 

درد ندارم ببخشید زیر شکمم منظورم روی واژن هست از اول هفته ها درد میکرد فکر میکردم جفتم پایینه

ولی چفتم بالا رفت همچنان همون درد  

اگه الان بزنم دیگه تا ۳۸ کافیه

خدا روشکر استراحت داشتی من ۳۸ سزارین میشم چون بچه اولم سز

بله از هفته ۳۰تا۳۵استراحت کردم بعدش ورزشای بارداری و شروع کردم...

انشالله بسلامتی زایمان کنی... 

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

درد ندارم ببخشید زیر شکمم منظورم روی واژن هست از اول هفته ها درد میکرد فکر میکردم جفتم پایینه ولی چ ...

ببینید من اینجوری نمیتونم بگم شما باید معاینه بشید ببینن انقباض نداشته باشید و سونو برای بررسی سرویکس و… اگر پزشکتون تجویز کرده خوب تزریق کنید

بفرستید ولی به دکترتون هم حتما نشون بدید چون ایشون در جریان مشکل شما هستن و حضوری معاینه تون کردن

معاینه نکرده من ده سالی میشه که هر شش ماه سونو میدادم فیبروکیستیک تو سینم هست الان چهل سالم شده مامو دادم

ببینید من اینجوری نمیتونم بگم شما باید معاینه بشید ببینن انقباض نداشته باشید و سونو برای بررسی سرویک ...

خودم به پزشکم یاد آوری کردم

طول سرویکس خوبه انقباض ندارم سونوی داپلرم تازه دادم خوبه