2777
2789
عنوان

کسی بلده جواب پاتولوژی و بخونه و بگه دلیل سقط من چی بوده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3859 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه توضیح اشتباه بهتون دادن به عنوان یه قانون هر نسجی از بدن خارج بشه برای بررسی میره پاتولوژی.  ...

خانمی من ۱۵ هفته بارداری هستم سینه هام ترشح شیر زرد رنگ داره چیکار کنم نیاد بچه دوممه اولی هم اینجور بودم 

سوتینم میبندم موقعه در اوردن نگاه میکنم خشک شده رو نوکش

من به دکترم گفتم آمپول ریه بنویسه الان نمیدونم کی بزنم

من ۳۰هفته زدم 

روزی دوتا...۶تا امپول بود

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

دلیل سقط نیست. محتویات نمونه رو توضیح داده که چیا دیده. اون چیزایی که گفته نمای محصولات حاملگی و دیو ...

بااجازه استارتر

شما که ماما هستی می شه یه سر به تایپک آخر من بزنی وببینی عدد پاپ و ان تی من اشتباه یانه باید برم آمینوسنتز خیلی نگرانم😓 

نه توضیح اشتباه بهتون دادن به عنوان یه قانون هر نسجی از بدن خارج بشه برای بررسی میره پاتولوژی.  ...

من غربالگری اولو انجام دادم ماما گفت مشکلی نداره نیازی نیست دومی رو انجام بدی 

الان نمیدونم انجام بدم یا نه ضروریه 

از یه طرفم استرس میگیرم 

من غربالگری اولو انجام دادم ماما گفت مشکلی نداره نیازی نیست دومی رو انجام بدی  الان نمیدونم ان ...

جواب غربالگری اول اگر کم خطر باشه میتونید دومی رو انجام ندید ولی حداقل الفا فتو پروتیین رو‌چک کن به نطرم و انومالی اسکن هم که حتما انجام بده

دلیل سقط نیست. محتویات نمونه رو توضیح داده که چیا دیده. اون چیزایی که گفته نمای محصولات حاملگی و دیو ...

عزیزم میتونید جواب مامو گرافی منم بخونید؟به دکتر نشون ندادم بزارم اینجا؟

بله من علائم زود رس ندارم فقط زیر شکمم درد میکنه تیرویید و فشار خون بالا و ضربان قلب بالا گرفتم این ...

اگر دکتر براتون نجویز کرده امپولها باید ۱۲ میلی گرم هر ۱۲ ساعت در سن ۲۸ تا ۳۳ هفته تزریق بشه

دکتر خودش داد علائم زود رس داری روزی ۳تاس گل

من زایمان کردم 

اره زودرس بودم،اما تا ۴۰هفته زایمان نکردم😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨