qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 941 عنوان خسته شدم 103 بازدید | 6 پست خسته شدم همش خونه مامانشه دوسال ازدواج کردیم بخاطر گرون شدن اجاره ها مجبور شدیم بریم طبقه بالا مادرشوهرش اینا شوهرم همش خونه مادرشه صبح بیدارشه بعد صبحونه میره بعد ناهار غروب میره هرجا میریم بیرون اول میره خونه مامانش شانس من مامانمم ازم دور یکساعت راه نمیدونم چیکار کنم دیگ نره واقعا خسته شدم از این همه بچه ننه بودن 1402/04/19 | 13:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 941 کاریش نمیشه کرد واقعا دیگ خسته شدم ازش بچه ننه تر از این من ندیدم کاش هیچوقت نمیومدن طبقه بالا اینا😭😞
nyaz555 عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3999 واقعا دیگ خسته شدم ازش بچه ننه تر از این من ندیدم کاش هیچوقت نمیومدن طبقه بالا اینا😭😞 همینه گلمنزدیک باشی بهشون تا ته مغز و استخونت میرنمنم مثل تو ام.الان ۹ ساله اوایل همش اونجا بود الان یکی دو ساله کمتر میره مثلا هفته ای سه بار. خیلی عذاب میکشیدم ولی درست نشدفقط من کمتر میرمماهی یه بار
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 941 همینه گلم نزدیک باشی بهشون تا ته مغز و استخونت میرن منم مثل تو ام.الان ۹ ساله اوایل همش اون ... ای بابا واقعا سخته چیکارکردی کمتر رفت