2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بهترین عملی بود که انجام دادم اعتماد به نفسم برگشت البته من دوتا زایمان طبیعی داشتم بعد عمل کردم و ا ...

ببخشید مثلا دردش با مسکن اروممیشه؟

دسشویی رفتن سختتون نبود؟

خب چرا کلشو برداشتید خودتون خواستید؟ ببخشید تا چند روز سخت بود؟ تهران عمل کردید؟

بله خودم خواستم چون بدم میومد میگن لذت کم میشه درحالی که برای من اینطور نبود .نه عزیزم شهرستان انجام دادم 

نترس عمل سختی نیس من تو مطب با بی حسی عمل کردم شما سعی کن تو بیمارستان یا کلینیک عمل کنی بهتره 

بله خودم خواستم چون بدم میومد میگن لذت کم میشه درحالی که برای من اینطور نبود .نه عزیزم شهرستان انجام ...

اره من با لیزر خیلی میترسم.بیهوش بشم فک کنم بهتر باشه . 

و اینکه مجردم

ببخشید مثلا دردش با مسکن اروممیشه؟ دسشویی رفتن سختتون نبود؟

اره آروم میشه 

دستشویی اولین بار میری سوزش داره بعدش نه 

دستشویی فرنگی باید استفاده کنی نباید از پله ها بالا بری پاهاتون باز نکنی 

یه هفته کامل خوابیدم نتیجش هم یه چند ماه بعد عالی میشه من لابیاهام خیلی بزرگ بودن و باعث می‌شد اعتماد بنفس پایین بیاد 

اره من با لیزر خیلی میترسم.بیهوش بشم فک کنم بهتر باشه .  و اینکه مجردم

من خودم اصرار کردم کامل لابیاها رو برداره هر چند دکتر میگفت یه کوچولو بمونه ولی من گفتم کامل  بعدش دچار خونریزی شدم اونم کم که دکتر دارو داد ولی از نتیجه راضیم 

چند ماه بعد دقیقا خوب شد کامل؟ بعد از ی هفته میشه سر کار رفت؟

سر کار و نمیدونم چون من اونموقع شاغل نبودم ولی بعد یک ماه خوب بودم بعد یک هفته هم مثل زایمان یه کوچولو محدویت داری مثلا سریع نمیتونستم راه برم قدم هامو کوتاه برمیداشتم رابطه بعد دوماه ...بیشتر سختیش برای من این بود که سوزش جای بخیه داشتم فقط من موقع عمل اذیت شدم چون بی حسی بود فوق العاده دردناک و حتی برش و صداش ومیشنیدم