2777
2789
عنوان

کارنامه نهایی؟

918 بازدید | 43 پست

چه کردید دوستان کارناممو میزارم بگید خیلی بده؟ 🙄فقط بچه هایی که دوازدهمن و نهایی داشتن بگن برای کنکور نمیخوام چون ندادم باید ترمیم‌کنم برای سال بعد ولی فعلا بگید چطوریاس نسبت به نمرات خودتون و اینکه من تو کل سال لای کتابو باز نکرده بودم مدرسه نرفته بودم و شب امتحان خوندم فک‌کنم‌برای ی روز خوب باشه ن؟😂

کسی چیزیو افتاده یا همه پاس شدید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکر کنم بردارن کلا نباشه دیگه عکس کارنامتو با لینک بذار

خب ماهایی ک‌دوازدهم بودیم طرح بمونه باید ترمیم‌کنیم نمیتونن بردارن مگه اینکه کلا طرحه رو بردادن عمومی برگرده شهریور مشخص میشه سعی کردم‌با لینک‌ولی نشد ویت کن

خب ماهایی ک‌دوازدهم بودیم طرح بمونه باید ترمیم‌کنیم نمیتونن بردارن مگه اینکه کلا طرحه رو بردادن عموم ...

درسته منم میخواستم ترمیم معدل بزنم مدیر مدرسه گفت احتمالا تا یک ماه آینده کلا لغو شه.‌مصوبه اومده که کلا بردارن

درسته منم میخواستم ترمیم معدل بزنم مدیر مدرسه گفت احتمالا تا یک ماه آینده کلا لغو شه.‌مصوبه اومده که ...

خب عزیز من چجوری پس باید ترمیم‌کنیم؟ نمیتونن که بگن دوازدهمیا ترمیم‌نمیکنن فلان بمان اگه مصوبه بمونه باید بزارن مگه شهرهرته همه معدلاشون داغونع:/

خب عزیز من چجوری پس باید ترمیم‌کنیم؟ نمیتونن که بگن دوازدهمیا ترمیم‌نمیکنن فلان بمان اگه مصوبه بمونه ...

فعلا باید صبور باشیم ببینیم چیکار باید کرد؟؟

ان شاالله که بشه! مدیر مدرسمون می‌گفت از کلاس 18_20 نفری فقط یه نفر اونم با تبصره اینا قبول شده🙄

فعلا باید صبور باشیم ببینیم چیکار باید کرد؟؟ ان شاالله که بشه! مدیر مدرسمون می‌گفت از کلاس 18_20 نف ...

گذاشتم عزیزم‌کارناممو 

خب منم‌میگم ک مسخره بازی نیست که بردارن ترمیم رو طرحم باشه فعلا اختصاصی رو بخون تا مهر تا ببینیم قضیه طرحشون چی قراره بشه