2821
2789
عنوان

عیوب پرینتر

157 بازدید | 10 پست

سلام دوستان مطمئنم که میدونین مشکل من چیه لطفاً اگه کسی می دونه بگه 

پرینتر من به لب تاب وصله تاییدشده هم هست ولی پرینت که می‌خوام بگیرم پرینترم چراغ خطای چشمک زن میزنه در صورتی که تست میگیرم مشکلی نداره ممنون میشم از راهنمایی های شما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین کارتریجش درست جا خورده ،برا من گاهی که میزنم پرینت و بعد کاغذ نداره چشمک زنش فعال میشه که خاموش روشن میکنم درست میشه 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
تست هم گرفتم چاپ می‌کنه فقط نمی‌دونم چرا موقع پرینت اینجوره

ری استارت کردید؟ هم لپ تاپ هم پرنیتر

شاید هم سایز کاغذ اشتباه انتخاب شده کنترل کنید

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

مشکل ارتباطی داری نرم افزاری که نصب شده برای ارتباط به پرینترت مشکل داره باید دوباره نصب شه 

ولی کلا چشمک زن رو باید ببینی کنار کدوم آیتم میده کاغذ بده مشکل کاغذی داری کنار چراغ چشمک زن علت خطا رو مشخص کرده

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

سلام. وقتی تست پرینتر از روی خود پرینتر درست هست و تست پرینت از کامپیوتر یا لپ تاپ کار نمی کنه علت از ارتباط بین کامپیوتر و پرینتر هست که می تونه از درایور اشتباه پرینتر باشه. پیشنهاد می کنم از درایور ویندوز برای شناسایی پرینتر استفاده نکنید و از درایور خود شرکت سازنده پرینتر که با نسخه سیستم عامل لپ تاپتون سازگار هست استفاده کنید.

برای راهنمایی بیشتر و دیدن آموزش نصب پرینتر مقاله زیر رو بخونید که یکیش برای اچ پی هست و اون یکی برای کنون:

https://avafarhang.com/how-to-install-hp-printer-driver/

https://avafarhang.com/how-to-install-canon-printer-driver/

سلام. وقتی تست پرینتر از روی خود پرینتر درست هست و تست پرینت از کامپیوتر یا لپ تاپ کار نمی کنه علت ا ...

سلام دوست عزیز من هم پرینترم نصبه هم کاغذ داره ولی وقتی کاغذ میذارم چراغ  مثلثی هشدارش چشمک زن میشه تست میگیرم مشکلی نداره امکان داره مال کارتریجش باشه؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز