2777
2789
عنوان

گندش بزنن😐😏

163 بازدید | 14 پست

12 این برچ باید پریود میشدم هنوز نشدم. میخوام هفته دیگه برم مسافرت. یعنی مطمئنم وقتی تو راه مسافرتم پریود میشم. یعنی وقتایی که نباید پریود بشی،میشی. وقتی باید بشی نمیشی 

توراخدا بگین چی کار کنم پریود شم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

من سوم هنوز نشدم🥲

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سوم هنوز نشدم🥲

اخ خدا انقدر حرصم میگیره

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

راه های خونگی خیلی موثر نیستن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
مسافرت کنسل بشه پریودت هم می‌ره 😂

وای اره

نه روز دیگه تاریخ بلیطمه😭😭نمیدونم چه غلطی بکنم

راه های خونگی خیلی موثر نیستن

پس چی کار کنم؟ 

اخ خدا انقدر حرصم میگیره

من میترسم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
گرمیجات بخور  من ک کارم میرسه ب جاهایی ک پودر دارچینو خالی خالی میخورم  اب و دارچین هم ک ...

ممنون از راهنماییت💕🌷🌸

پس چی کار کنم؟  

میتونی قرص جلوگیری بخوری عقب بیفته ولی پیشنهاد نمیکنم ارزش نداره تعادل بدنت بهم بخوره

من یبار زردچوبه تو آب قاطی کردم پریود شدم مزه بدی میده ولی حالا میخوای امتحان کن شاید جواب بده بهت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

گرمیجات بخور خوب 

مثلا شربت زعفران درست کن 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
گرمیجات بخور خوب  مثلا شربت زعفران درست کن

مرسی❤️🌹