2777
2789
عنوان

تاپیک مدیریت مخارج و در آمد ها و نحوه ی بهتر پس اندازکردنش (2)💰💰💰💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 4047371 بازدید | 46733 پست
عزیزم تجربه است  خدا شاهده همین آدمی که ما بردیم رستوران جشن عروسی تو ویلای باباش گرفت گفت فقط ...

عقده_ای_بدبخت#  

۲ساعت مردم کشونده اونسر دنیا چیپس داده ؟؟

اندازه  ۳تا مرغ می‌خرید 

سر گداشو بزنن اصلا سه تا مرغ یخ زده می‌خرید میذاشت آب بشه، میداد قصاب واسش جوجه ای خورد میکردن ی جوجه کباب میکرد ب مهمونا میداد

بدبخت نخورده اومده رستوران گرون ترین سفارش داده ؟؟؟

چندش 😐😐🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️

من دوستم دعوتمون کرد ...رستوران...سینی کامل سفارش داد 

همه چی توش بود ..

مرغ ترش، کباب ، چنجه،و...

دو تا سینی پر و پلو و سالاد و نوشابه واسه ۹ نفر شد ۳م فکر کنم

بنظرم این ب صرفه تر باشه

چند وقت پیش مدیر شعبه ی کم بهم گیر داد منم اونروز خیلی ناراحت بودم یاد حرف امیدوار جان افتادم ک میگف ...

منم دقیقا همین کا رو میکردم

الان تک تک لباسام یادمه چرا خریدم

مثلا یه بار به اجبار اضافه کار نوشتن گفتن باید بیای در حالی که واجب نبود

منم عصر که از سر کار دراومدم مستقیم رفتم مرکز خرید

کل مبلغ اضافه کارو حساب کردم دقیقا به همون اندازه سه تا بلوز خریدم که چند ساله دارمشون و خیلی مورد استفاده قرار گرفتن

پیشنهاد دومتون خیلی عالی بود

از این به بعد هر وقت کسی ناراحتم کرد به جای لباس یه پارسیان میخرم بشوره ،ببره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم خیالت راحت ♥️یه روز قبلش اینجا میگم که فردا فلان ساعت عکس رو میذارم  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ...

معصومه جون اتفاقا منم بارها شده حوصله شام نداشتم یه کته میذارم با خورش سیب زمینی،به خدا تو خیلی حوصله داشتی بادمجون سرخ کردی🤪🤪😂😂😂دمت گرم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه ها راستی روم نشد موضوع پول رو مطرح کنما 

فکر کنم باید قیدش رو بزنم 

پرقدرت پیش به سوی رسیدن به اهداف بدون نگاه به گذشته💪💪 

بحثو ادامه ندیم که تاپیک شلوغ نشه فقط چون گفتین خبر بده... خواستم خبر نهایی رو بدم😊😊😊

نگوووو توروخدا نه اصلا اینکار رو اصلااااا نمی پسندیم ببخشید نظر شخصی من هست ولی مگه رستورانه خوب مه ...

طرف مااصلی ترین قسمت عروسی همون پول اندازی هست این کارباعث میشه قسمتی ازمخارج عروسی جبران بشه وکمکی باشه برای عروس وداماد

ب و اما قسمت پایینی پاگشا 😊 از اونجا موندیم که آماده شدیم بریم خونه ی نامادری اولین نفری بودیم که م ...

ممعصومه جان ممنون از توضیحاتت میشه بگی چند نوع غذا رو مادرتون چطور آماده کردن ...ازش بپرس ببینیم برنامه ریزی چطور بوده گلم

من به نتیجه ای که رسیدم رفتار دیگران رو باید هر چند وقت یکبار آنالیز کرد  که مدام بهشون سوخت م ...

واقعا همینه....آدم باید به رفتارهای دیگران توجه کنه.... امشب با خواهرم در همین باره صحبت میکردیم 

ما وقتی پدرمون فوت کرد یعنی شب سوم خوب شام که دادیم نزدیک ۴۰۰ نفر سدن یعنی تو فامیل کسی نبود که نگیم خودم شب قلبش از اول لیست دفتر تلفن به همه زنگ زدم که تشریف میارید مسجد بدونین بعدشم شام هست 

بعد توی تالار قشنگ هرما حلوا میوه چایی در نهایت هم شام اونم با کیفیت عالی زرشک پلو با مرغ باقالی پلو با گوشت که همه تعریف کردن 

بابام یه پسرعمو داره که اصلا از میزان پولداریش نمیشه تعریف کرد یعنی فقط ۱۰ دهنه مغازه بازار اهن داره چقدر باغ ملک خونه و مغازه سوپر مارکت میوه فروشی و .... 

ههفته قبل فوت شد.... خواهر برادرم رفتن روز خاکسپاری.... حتی بهشون تعارف نکردن که خالا که تا بهشت زهرا اومدین ناهار در خدمت باشیم... برای سوم هم اصلا حتی در مسجدم دعوت نکردن.... 

بعد همینا با نبیره و ندیده و کل فامیلشون در تمام مراسمهای پدرم چتر بودن 

واقعا مردم هر چی پولدارتر میشند اصلا انگار دلشون نمیاد خرج کنند 

منم گفتم خداشاهده اگر من قبل از شماها مردم راضی نیستم هفت شبانه روز ناهار و شام و مسجد و سالن.... 

منم دقیقا همین کا رو میکردم الان تک تک لباسام یادمه چرا خریدم مثلا یه بار به اجبار اضافه کار نوشتن ...

پارسیان برای شستن و بردن از مخلوط وایتکس و جوهر نمکم بهتر تاثیر داره😅😅🌻🌻

طرف مااصلی ترین قسمت عروسی همون پول اندازی هست این کارباعث میشه قسمتی ازمخارج عروسی جبران بشه وکمکی ...

پول اندازی چیه؟شاباش منظورتونه؟اون که خیلی خوبه و ما خیییلی شاباش میریزیم و میدیم ولی کارتخوان بحثش جداس 

فردا رویا دعوامون میکنه وااااای خداااا من فراررر کنم 😆😆😆

پول اندازی چیه؟شاباش منظورتونه؟اون که خیلی خوبه و ما خیییلی شاباش میریزیم و میدیم ولی کارتخوان بحثش ...

بحث پوله دعوانمیکنه😁 نه شاباش فرق میکنه پول اندازی یاتویانه هم میگن بهش شماکجایی هستید که این رسم وندارید جالبه برام 

پول اندازی چیه؟شاباش منظورتونه؟اون که خیلی خوبه و ما خیییلی شاباش میریزیم و میدیم ولی کارتخوان بحثش ...

برخی شهرها رسمهای خاص دارن اتفاقا اینم برام جالب بود.... ما یه عروسی رفتیم... پسرِ دوستِ بابام.... جالب بود که مردها مادو را نیدادن بعد یک نفر میکروفون رو میگرفت مثلا میگفت پدر داماد ۳۰ تومن.... حالا هر کس بین ۲۵ تا ۳۰ هست  بگه..... مثلا ۵ نفر اعلام میکردن بعد کیسه براشون میبردن بعد کادوها رو مینداختن... به ترتیب میومدن پایین و جالب بود مثلا اگر برادر بزرگ داماد ۲۵ میلیون داده بود برادر کوچکتر برای حفظ احترام برادر بزرگترش، ۲۴ میلیون داد.... اینجوری بود مجری داشتن مثلا میگفت خالا ۵ میلیونی ها کادوسونو بدن تاااااااا آخر رسید به یک میلیون تومن 

اینم یه رسمی بود که من دیدم برای اولین بار جالب هم بود برام

واقعا همینه....آدم باید به رفتارهای دیگران توجه کنه.... امشب با خواهرم در همین باره صحبت میکردیم&nbs ...

ان شاءالله همیشه صحبت از خیر و سلامتی باشه ❤️ روح پدرتون شاد ❤️

تو اقوام ما سال هاست که این مدل پذیرایی کلا برچیده شده

فقط دو ساعت مسجد و بعد از اون هم ناهار یا شام

تمام شد 

به جای دسته گل و سبد گل و...، هم وجه نقدی میزاریم تو پاکت میدیم به خانواده ی متوفی که کمک هزینه مخارجشون بشه 🌱

راستی از نظر اسلام هم، خوردن غذای خانواده متوفی مکروهه و بهتره که برای خانواده داغ دیده غذا و طعام برده بشه نه اینکه باری به دوششون بشیم. 

کاش میشد هرچه زودتر این رسوم غلط تو همه جای کشور جمع بشه 🌱

چند سال پیش پسرخاله ی خودم غرق شد، خالم شهر دیگه ای زندگی میکنه، چند روز طول کشید تا پیداش کردن، حدود ده روز تا خاکسپاری طول کشید، حدود 40 50 نفری هم اونجا بودیم اجبارا، شرایطی بود که نمیشد برگردیم نمیشد هم بمونیم و خرج رو دستشون بزاریم

دیگه هر روز یکی ناهار و یکی شام رو به عهده گرفت

مثلا یک روز داییم یک روز مامانم یک روز عمه ی پسر خالم

حتی ما که دختر های خانواده بودیم و جوون های فامیل محسوب میشدیم، دو تا دوتا باهم یک وعده رو به عهده میگرفتیم.

آخر سر هم بعد از خاکسپاری و یک وعده ناهار برای مهمان های غریبه، مخارجو جمع زدیم و تقسیم کردیم بین خودمون، اینجوری که بزرگترها700 تومم سهمشون شد، جوون تر ها 300

کاملا هم اختیاری بود پرداختش. 

اما همین اتفاق برای برادر دوستم افتاد، فاصله ی خونه اقوامش تا اینا دو ساعت بود، واقعا لازم نبود همشون سه چهار شب  بمونن خونه ی اینا

سال 97، بالای 50 میلیون فقط خرج همون سه چهار روزی که جماعت خونشون بودن شد

به غیر از مخارج خود مراسم. 

پدرشون هم ورشکسته شده بود بنده خدا نمیدونست غم فرزند داشته باشه، یا غم جور کردن هزینه ها و مخارج مراسم فرزندشو

آخر سر هم سکته کرد

خیلی خوب میشه یاد بگیریم تو این شرایط بحرانی کمک حال هم باشیم ❤️

ان شاءالله همیشه حرف از شادی باشه تو خونه هامون 🤗😍

قربونت برم عزیز دل خواهر ❤️ آره واقعا یادش بخیر چقدر زود میگذره روز هامون امسال واقعا خیلی زود اوم ...

معصومه جون من از تاپیک عقبم. با تاخیر تولدت مبارک عزیزم امیدوارم امسال یکی از بهترین سالهای زندگیت باشه خانوم نمونه❤