2777
2789
عنوان

کارنامه نهایی+عکس

819 بازدید | 39 پست

لطفا دوازدهمی و ترمیمی ها تظر بدن

من امسال خیلی نخوندم و نمره هامم چندان خوب نیس😔مخصوصا دینی با ضریبش.از دوستامم خبر ندارم چون حضوری نگرفتم.بیاین بگین برا شماها هم در همین حده؟یا واقعا خراب کردمhttps://s8.uupload.ir/files/20230710_112038_sd5o.jpg

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادش بخیر نمره بالای ۱۴ هیچ وقت نمیگرفتم😅نمراتت خوب نیست بلکه عااااالیه💯

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

😐😐عزیزمممم 

اسکل کردی مارو عالییی که 

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    
لعنتیییییی نمره به این خوبی ، اسکل کردی مارو ؟ 

جدی ای؟ن ب خدا چ اوسکولی بخدا از نمره های دوستام خبر ندارم اونام یطور وانمود میکنن انگار خیلی عالیه نمره هاشون

نمیدونم من هنوز نگرفتم ولی اگه من بودم ریاضی و زیستو و فازسی و دینیو ترمیم میزدم بقیشون خیلی خوبن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

جدی ای؟ن ب خدا چ اوسکولی بخدا از نمره های دوستام خبر ندارم اونام یطور وانمود میکنن انگار خیلی عالیه ...

مدرسه خاص میری؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست