2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه از یه فرد محجبه بشنوم تعجب میکنم

نمیدونم چرا خب چون کلمه ی جالبی هم نیست بعد از اون طرفم انتظار نمیره چنین چیزی بگه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
زننده که نه ولی خب این کلمه رو معمولا پسرا به کار میبرن. برا دختر اصلا خوب نیس

همه چیززززززز رو جنسیتی میکنین شماها

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

واقعیت اینه و نمیشه کتمان کرد که وقتی دختری (چادری یا غیر اون) میگه پشمام، شنونده اگه مرد باشه ذهنش فورا به قسمتهای خاصی از بدن میره.

عذرخواهی میکنم که محبور شدم با صراحت بگم. یکبار برای همیشه تصمیم بگیریم این واژه‌ها رو که زبان فارسی رو به لجن کشیدن از گفتمان‌ها حذف کنیم.

کلماتی مانند: پشم ، ر ی د ن ، به یه ورش، ...

واقعا شنیع‌ند.

چه یه دختر محجبه بگه چی بی حجاب رو ولش کن کلا پشمام یا مثلا برگام بنظرم خیلی حرف زننده و زشتیه اصلا ...

به نظر من به لباس پوشیدن خالی نیست رفتار و شخصیت یک خانوم به حرف و کلماتش و امینطور برخوردش با دیگرانه،البته اون خانومی که محجبه هست بیشتر باید مراقب باشه چون با اشتباهش اصل اعتقادش هم زیر سوال میره

به نظر من به لباس پوشیدن خالی نیست رفتار و شخصیت یک خانوم به حرف و کلماتش و امینطور برخوردش با دیگرا ...

بله درسته ادما با رفتارشون خودشون رو نشون میدن دقیقا حرفی که میخواستم بگم که شما تکمیل کردین🙏🏻😁