2777
2789

نلا خیلی متفاوته

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نیلماه 

ماه نیلا هم قشنگه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببخشید ولی نظر من اینه  اخیرا خانواده ها پر شده از اسم بچه هایی  که آخرشون به الف ختم میشه . 

اگه دوست داری یک اسم دیگه پیدا کن. 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

پیشنهاد بدین چند تا اسم خاص

ببین نمیدونم منظورت از اسم خاص چیه؟

ولی اسم مد یجوریه و خیلی سریع قدیمی میشه. یه موقع هایی اسم پریوش و مهوش بود. بعدش شد عسل و دلبر بعدش کیمیا. بعدش توی هر کلاس 30 نفر ستایش بود. اسم دلوین در عرض چند ماه از مد افتاد. 

من خودم همیشه برای اسم پسر علی رو دوست دارم همیشه مد هست تلفظش قشنگه معنی خوبی داره. اسمی برای تمام دوران

برای دختر اسم زهرا - فاطمه و ... اسمهای پر از معنی. همیشه مد و دوست داشتنی

اما شاید شما سلیقه ات چیز دیگه باشه. از نظر من اسم برای دختر فاطمه فاطمه و فاطمه. اسمی که همیشه هست و عالیه. 

ببخشید ولی نظر من اینه  اخیرا خانواده ها پر شده از اسم بچه هایی  که آخرشون به الف ختم میشه ...

نمیدونم چی بذارم بیشتر اینا به دلم نشست اگه اسمی مد نظرتون ممنون میشم بگین 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز