تاپیک بغلی گفته بچم باطری خورده یه وقت تو شکمش نترکه خانوما دستم به دامنتون!!! 🤦♀️واقعا بعنوان یه مادر اینارو تو ذهنت تصور کردی بعد خیلی راحت اومدی فقط با یه تاپیک جلوی ترکیدن بچتو بگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 😐 چی فک میکنین درمورد این سایت؟؟؟؟؟؟؟ من نمیدونم الان بخندم یا تاسف بخورم. مشکلات بدتر ازینم اینجا دیدم طرف میگف انگشت بچم رف لای در قطع شد الان چیکار کنم؟؟؟؟ درسته اینجا برای همفکری ماماناس ولی خب دیگه نه هرچیزی !! یکم فکر کنید. بعضی مسائل واقعا نیاز به تخصص داره!! ولی ظاهرا با این تفاسیر دکترها و متخصصین محترم باید لطف کنن برن گوشه خونه هاشون بشینن وقتی اینجا همه چی حل میشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خنده من از گریه غم انگیزتر است. فقط دلم بحال اون بچه هایی که امثال اینا مامانشونن میسوزه. همین 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما مشکل داری که متوجه نشدی از لحاظ روحی بهم ریخته نیاز به دعای جمعی و دلداری داشت. بچه اشو همون موقع همسرش برده بود بیمارستان حداقل تاپیکو کامل میخوندی. کار شما مسخرس
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
میشه یکیو قضاوت نکنید؟؟ ما یکی از اقوام بچش فوت کرد بچه جوون 23 ساله هم بود مادرش یه قطره اشک نریخت حالا بماند ک چقد مورد قضاوت قرار گرفت ک بچشو دوست نداره براش مهم نبود و... چقدر حرف که چقدر بیخساله مردم بیشتر از مادره گریه میکردن... بعدش یک هفته هم نشد بخاطر فشار عصبی زیاد یهو سکنه میکنه و تا آمبولانس میاد تموم میکنه.. لطفا همدیگه رو قضاوت نکنیم تو تو زندگی بقیه نیستی
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍
باباااا شوهرش بچه رو برداشت برد بیمارستان شهر دیگه این بنده خدا موند پیش این یکی بچش میرفت اونجا نه کاری از خودش برمیومد اون یکی بچشم اسیر میشد الکی طفلی خواسته درد و دل کنه یکم اروم بشه خواسته اینجا بگه دعا کنید براش