2777
2789
عنوان

کی بچش پسر شده.

1851 بازدید | 131 پست

سلام. ما چندروز پیش اقدام کردیم. شوهرم یه روز قبل از اقدام تخلیه داشت.ینی رابطه داشتیم با جلوگیری. روزه بعدش یهو درده تخمک گذاری داشتم .قرار بود ۱۶م باشه ولی ۱۴هم تخمک گذاری شد. ماهم مجبور شدیم اقدام کنیم. میگن پشت هم رابطه باشه ممکنه اسپرم ضعیف میشه و بچه دختر میشه.کسی بااین شرایطه ما بوده که بچه پسر شده باشه؟ توروخدا جبهه نگیرید مگه دختر چشه. بخاطر یه دلایلی دوس داریم اولی پسر باشه. تورخدا راهنمایی کنید. روزه تخمک گذاری اقدام کردیم دکترمم دارو محرک تخمک بهم داده بود بخاطر همین موقع ازاد شدن تخمک دردشو حس کردم.ولی کاش روزه قبلش رابطه نداشتیم ک تعداد اسپرم کم و ضعیف بشه. دقیقا دیشب مامانم خواب دیده یه دختربچه بهش دادن. شوهرمم دیشب تو خواب یه بالش صورتی داریم میزارم زیره سرم همیشه داده بهم. قبل اقدامم جوش شیرین تزریق کردم شوهرمم یخ گذاشت رو بیضه اش. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم این استرس و نگرانی که برا جنسیت بچه داری از همش بدتره! وقتی شما هنوز به لطف خدا و بدن سالمتون قادر به بارداری شدین چه فرقی میکنه این بچه چی باشه. دختر بود بازم فرصت دارید برای پسر اقدام کنین و برعکسش 😌 میدونم الان رومختم ولی بعد به حرفام فک کن 😌🦄🌺

ما هرشب داشتیم

نه فقط موقع اقدام

کلا از اول چون هردو هات...

یا هرشب یا یه شب درمیون رابطه داریم

و برای اقدام هم از بعد پریودی تا قبل تخمک گذاری هرشب نزدیکی داشتیم

و فقط روز تخمک گذاری نداشتیم

و یه روز بعد تخمک گذاری هم داشتیم نزدیکی

شوهرم قبل اقدام رفت حجامت

و منم عفونت اینا رفع کردم 

بعد اقدام کردیم

و دخول هم عمیق داریم همیشه

دوروز پشت هم رابطه داشتیم پسر شد دیگه رابطه نداشتیم گرچه صلاح خداست نه تلاش ما

دقیقا روزای تخمک گذاری؟

گرمی زیاد خوردید؟

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

ما هرشب داشتیم نه فقط موقع اقدام کلا از اول چون هردو هات... یا هرشب یا یه شب درمیون رابطه داریم ...

پسر دارید؟

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

هرچی خداداده روشاکرباش،من ب این جمله ایمان راسخ دارم بدون اجازه خدابرگ از درخت نمیافته

حالا ما فکرمیکردیم دختره

اینقد ذوق داشتیم لباس خریدیم جوراب های دخترونه....

بعد فهمیدیم نه برعکس

آره من بچه ام پسر شد همین طوری

چه روزی اقدام کردی. روزه قبل اقدام شوهرت تخلیه کرد؟ ماهمه چیو رعایت کردیم. هم مامانم هم شوهرم دیشب خواب دیدن مامانم دختر دیده تو خواب. شوهرمم بالش صورتیمو بهم داده. 

چه روزی اقدام کردی. روزه قبل اقدام شوهرت تخلیه کرد؟ ماهمه چیو رعایت کردیم. هم مامانم هم شوهرم دیشب خ ...

عزیزم ما تقریبا هر شب رابطه داشتیم.

واصلا قصدم بارداری نبود

اما شد. اتفاقا منم مادرشوهرم خواب دختر دیده بود برام

اما پسر شد😁

حالا ما فکرمیکردیم دختره اینقد ذوق داشتیم لباس خریدیم جوراب های دخترونه.... بعد فهمیدیم نه برعکس

شوهرم جلو دوستش و زنش کلی لباس پسرونه گرفت. اسمم گفت چی انتخاب کرده. حالا اونا بچه دارن شدن پسر هم هست بچشون. دارن مارو مسخره میکنن .البته من هنوز مطمعن نیستم باردارم یا نه. ولی خب همش استرس دارم