simasana146 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 3419 عنوان خوابشو دیدم 🥺 245 بازدید | 26 پست خواب دیدم شونه درد داره بهم میگفت کمکم کن خوب شمچند وقت پیش بهم گفت نمیخواد با من در ارتباط باشه، خیلی تحقیرم کرد ، ولی من خر ، دیوونه وار دوسش دارم دلم میخواد بهش پیام بدم بگم خواب دیدمشونه ات درد میکنه 😭 1402/04/19 | 08:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4517 شايدداره بهت فكرميكنه كارى نكن خودش مياد اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
mamah عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 4087 ولش کن چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
simasana146 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 3419 شايدداره بهت فكرميكنه كارى نكن خودش مياد خدا کنه ختم سوره واقعه گرفتم که برگرده بدون اون برام سخته 😔
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4517 خدا کنه ختم سوره واقعه گرفتم که برگرده بدون اون برام سخته 😔 هيچكس رو بزورنگه ندار .... اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
mamah عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 4087 نگوو دوسش دارم 🥺 یکطرفس خودتو داری عذاب میدی چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
simasana146 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 3419 یکطرفس خودتو داری عذاب میدی چرا اومد تو زندگیم همش فکر میکنم یه نفر دیگه رو دوست داره اعصابم خرد میشه همش مریض میشم از بس ناراحتم کرد استرس کشیدم
simasana146 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 3419 هيچكس رو بزورنگه ندار .... خدا بخواد میتونه مهرمو بندازه تو دلش خودش میدونه چقدر دوسش دارم همیشه میگفت من گند اخلاقم چرا منو انقدر دوس داری چرا اتقدر مهربونی
mamah عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 4087 چرا اومد تو زندگیم همش فکر میکنم یه نفر دیگه رو دوست داره اعصابم خرد میشه همش مریض میش ... ولش کن گور باباش از همین نی نی سایت شروعکناز این مریضا کم نیس چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
simasana146 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 3419 ولش کن گور باباش از همین نی نی سایت شروعکن از این مریضا کم نیس نگووو ..پدرش فوت کرده از نی نی سایت چیو شروع کنم؟
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4517 خدا بخواد میتونه مهرمو بندازه تو دلش خودش میدونه چقدر دوسش دارم همیشه میگفت من گند اخلاقم چرا ... خيلى بچگانه فكرميكنى عزيزماونيكه بخوادتوزندگيت بمونه مردزندگيت باشه مى مونه مگه فقط همين يه نفر اينطورى بخودت ضربه ميزنى چون اين آدم مردزندگى نيست خداهم نميخواديه آدم نالايق توزندگيت باشه پس حذفش ميكنه اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
mamah عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 4087 نگووو ..پدرش فوت کرده از نی نی سایت چیو شروع کنم؟ مگه ولت نکرده؟ چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
simasana146 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 3419 خيلى بچگانه فكرميكنى عزيزم اونيكه بخوادتوزندگيت بمونه مردزندگيت باشه مى مونه مگه فقط همين يه نفر اي ... چقدر راحت میگی آدم خوبی بود پر تلاش ، فعال، درسخون ،فقط من یه اشتباه بزرگی کردم که با خواهرش ارتباط گرفتم و این باعث عصبانیتش شد
simasana146 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 3419 مگه ولت نکرده؟ خودت از نی نی سایت شروع کنفک میکنم برای شما مناسب تر باشه