2789
عنوان

خوابشو دیدم 🥺

245 بازدید | 26 پست

خواب دیدم شونه درد داره بهم میگفت کمکم کن خوب شم

چند وقت پیش بهم گفت نمیخواد با من در ارتباط باشه، خیلی تحقیرم کرد ، ولی من خر ، دیوونه وار دوسش دارم 

دلم میخواد بهش پیام بدم بگم خواب دیدم‌شونه ات درد میکنه 😭

شايدداره بهت فكرميكنه كارى نكن خودش مياد

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه  ختم سوره واقعه گرفتم که برگرده  بدون اون برام سخته 😔

هيچكس رو بزورنگه ندار ....

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
نگوو  دوسش  دارم 🥺

یکطرفس خودتو داری عذاب میدی

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
چرا اومد تو زندگیم  همش فکر میکنم یه نفر دیگه رو دوست داره اعصابم خرد میشه  همش مریض میش ...

ولش کن گور باباش از همین نی نی سایت شروعکن

از این مریضا کم نیس

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
خدا بخواد میتونه مهرمو بندازه تو دلش  خودش میدونه چقدر دوسش دارم همیشه میگفت من گند اخلاقم چرا ...

خيلى بچگانه فكرميكنى عزيزم

اونيكه بخوادتوزندگيت بمونه مردزندگيت باشه مى مونه مگه فقط همين يه نفر اينطورى بخودت ضربه ميزنى چون اين آدم مردزندگى نيست 

خداهم نميخواديه آدم نالايق توزندگيت باشه پس حذفش ميكنه

نگووو ..پدرش فوت کرده  از نی نی سایت چیو شروع کنم؟

مگه ولت نکرده؟

خيلى بچگانه فكرميكنى عزيزم اونيكه بخوادتوزندگيت بمونه مردزندگيت باشه مى مونه مگه فقط همين يه نفر اي ...

چقدر راحت میگی 

آدم خوبی بود پر تلاش ، فعال، درسخون ،

فقط من یه اشتباه بزرگی کردم که با خواهرش ارتباط گرفتم و این باعث عصبانیتش شد