2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکس درنمیاد ولی اعتبار نیست من چهار بار تست دادم منفی بود یا فقط هاله کمرنگ بود اخرش فهمیدم باردارم البته باسونو مشخص شد

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
عکس درنمیاد ولی اعتبار نیست من چهار بار تست دادم منفی بود یا فقط هاله کمرنگ بود اخرش فهمیدم باردارم ...

من شک دارم که کیست دارم برم سونو بدم بارداری و یا کیست باشه مشخص میشه جفتش؟ 

من شک دارم که کیست دارم برم سونو بدم بارداری و یا کیست باشه مشخص میشه جفتش؟ 

اره یه دکتر عمومی ساده برات نسخه بنویسه کافیه برو سونو بده هرچی باشه مشخصه امیدوارم حال دلت خوب باشه و باردار باشی

اره یه دکتر عمومی ساده برات نسخه بنویسه کافیه برو سونو بده هرچی باشه مشخصه امیدوارم حال دلت خوب باشه ...

شت نه من نامزدم نمیخام باردار باشم🥲رابطه بدون دخول داشتم منی باهام تماس نداشت از پیش آب میترسم و باکره هم هستم البته ماه پیش پریود شدم از اون موقع تا الانم رابطه نداشتم ولی این ماه پریود نشدم  برا همین تست دادم.. فکر کنم چون ماه پیش پریود شدم و بعدش رابطه نداشتم بارداری امکان نداره درسته؟ 

شت نه من نامزدم نمیخام باردار باشم🥲رابطه بدون دخول داشتم منی باهام تماس نداشت از پیش آب میترسم و با ...

باکره هستی؟؟؟؟؟

همین استرس شما علت تاخیره هیچ دلیل منطقی وجود نداره که بتونه شمارو باردار کنه برای باردای نیاز دخول کامل هست والبته اینکه باکره نباشید