2777
2789
واقعا فان بود یا واقعی؟

واقعی

مگه چیه

تا حالا نشده بری جایی بعد لباست مناسب نباشه.... 

خب مگه چیه

من کاهی مهمونی میرم یهو میبینم شومیز خوب نیست با مانتو میشینم

مادر دوتا دختر خوشگل،کرمان،روستای سکنج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نی_نی_یار_شب   ایشون هدفش ایجاد دعوا و توهین بود ک من با خانومی و بزرگی خودم جواب ندادم و ا ...

من کی بهتون توهین کردم شما چرامیای توتاپیک من خودت مگه نمیگی قانون چرا پس توتاپیک شزکت میکنی

خدایاشکرت...❤️

واقعی مگه چیه تا حالا نشده بری جایی بعد لباست مناسب نباشه....  خب مگه چیه من کاهی مهمونی می ...

اخه

تناقص موج میزنه تو تاپیک هاتون

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
@نی_نی_یار_شب   ایشون هدفش ایجاد دعوا و توهین بود ک من با خانومی و بزرگی خودم جواب ندادم و ا ...

خود نی نی یار فقط کافیه یه مطالعه روی تاپیکهات بکنه بعد میفهمه قصدت از زدن اون تاپیک چی بوده واقعا کارت بد بود ملت را گذاشتی سرکار 

واقعا که ... چرا وقتی میای تاپیک یکی قانوناشو رعایت نمیکنی ؟ مردم حق دارن بالاخره این تاپیکم قانون داره لطفا رعایت کن و دامنتو در بیار .

خود نی نی یار فقط کافیه یه مطالعه روی تاپیکهات بکنه بعد میفهمه قصدت از زدن اون تاپیک چی بوده واقعا ک ...

اشتباه برداشت میکنی.... چرا مقابل تذکر این همه واکنش نشون میدید... 

مادر دوتا دختر خوشگل،کرمان،روستای سکنج

@نی_نی_یار_شب    

من ن توهین کردم ن بی ادبی فقط برام سوال چرا بعضیا ک دم ازقانون میزنن حرمت ندارن

اگ بی ادبی یابی حرمتی کردم اونوقت دوستان بگن واقعااین کار بر با تاپیک هاشون جنجال بپاکردن

خدایاشکرت...❤️

اشتباه برداشت میکنی.... چرا مقابل تذکر این همه واکنش نشون میدید... 

اخه بخدا خودت یه نگاه به تاپیک هات بنداز تو که نامه به گلزار میدی حالا میخواهی ادای آدمهای مذهبی را دربیاری که مردم را از دین زده کنی کافی نی نی یار فقط تاپیک هاتو ببینه قضاوت با خودش 

خود نی نی یار فقط کافیه یه مطالعه روی تاپیکهات بکنه بعد میفهمه قصدت از زدن اون تاپیک چی بوده واقعا ک ...

واسم عجیبه که تا الان تعلیق نشده

چون بارها مردم توی تاپیکهاش اعتراض کردن و گفتن دروغ میگه و ...

به نظرم اگه همه واسه همچین اشخاصی گزارش میزدن، تعداد تاپیکهای مسخره انقدر زیاد نمیشد و هر روز هم اين اشخاص فعال‌تر....

ولی الان جوری شده که راحت همه جا هستن و اعتراض هم میکنن! و نی نی یار رو هم تگ میکنن... بجای اینکه بهشون اعتراض بشه...