raرا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7216 عنوان تبخال لب 129 بازدید | 10 پست سلام دوستان ماهی دو بار تقریبن تبخال میزنم هنوز قبلی خوب نشده بعدی درمیاد چیکار کنم؟ خیلی ناراحتم لبم زشت شده کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔 1402/04/19 | 03:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تعلیق_نکن_نینی_یار عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 26223 عه منم عید قربان حرفشو با خواهرم زدیم فرداش دیدم تبخال درآوردم، تااازه خوب شده بود باز امروز دوباره تبخال زدم 😕😕😕قرص اسیکلوویر از داروخونه بگیر استفاده کن، شنیدم سریع خشکش میکنه
raرا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7216 عه منم عید قربان حرفشو با خواهرم زدیم فرداش دیدم تبخال درآوردم، تااازه خوب شده بود باز امروز دوباره ... اره منم شنیدم و اینکه دیرتر درمیاد کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
افیی عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2569 نمیدونم عزیزم ولی خوب به نظر من یکم جدی بگیرش به نظرم حتما دکتر برو چون ماهی دو بار غیر طبیعیهنمیخوام بترسونمت فداتشم ولی خوب جدی بگیرشگوگل سرچ کن ببین مشکل از کجاست همونم برو دکترش
raرا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7216 نمیدونم عزیزم ولی خوب به نظر من یکم جدی بگیرش به نظرم حتما دکتر برو چون ماهی دو بار غیر طبیعی ... رفتم دکتر قرص داد ولی گفت کلن درمان نداره💔🥲خیلی اذیتم بخدا مرسی قشنگم❤💅🏻 کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
moderntalkinggg عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 13273 اره منم شنیدم و اینکه دیرتر درمیاد شنیدم عسل خوبهبمال روش...ولی سعی کن داخل دهنت نره
لیلای_شب_۱۱ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4735 تبخال زدن واسه اینه که ویروسش وارد بدنت شده و هر چند وقت یه بار که تحریک میشه باعث میشه بزنه بیرونمثلا یه فشار عصبی یا خوردن یه غذای خاص و... ببین علتش چیه که جلوشو بگیری
raرا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7216 تبخال زدن واسه اینه که ویروسش وارد بدنت شده و هر چند وقت یه بار که تحریک میشه باعث میشه بزنه بیرون ... اره کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
افیی عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2569 رفتم دکتر قرص داد ولی گفت کلن درمان نداره💔🥲خیلی اذیتم بخدا مرسی قشنگم❤💅🏻 فدات بشم منم بعضی وقتا خود به خود میزنم حتی تو بینی هم میزنم و مشکل اینجاست یه ماه طول میکشه جاش خوب شه انشالله که رفع بشه مشکلت عزیزم
raرا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7216 فدات بشم منم بعضی وقتا خود به خود میزنم حتی تو بینی هم میزنم و مشکل اینجاست یه ماه طول میکشه ... اره وای خیلی بده مرسی گلم ایشالله توهم همینطور کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔