2777
2789
عنوان

تبخال لب

118 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ماهی دو بار تقریبن تبخال میزنم هنوز قبلی خوب نشده بعدی درمیاد چیکار کنم؟ خیلی ناراحتم لبم زشت شده

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

عه منم عید قربان حرفشو با خواهرم زدیم فرداش دیدم تبخال درآوردم، تااازه خوب شده بود باز امروز دوباره تبخال زدم 😕😕😕

قرص اسیکلوویر از داروخونه بگیر استفاده کن، شنیدم سریع خشکش میکنه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عه منم عید قربان حرفشو با خواهرم زدیم فرداش دیدم تبخال درآوردم، تااازه خوب شده بود باز امروز دوباره ...

اره منم شنیدم و اینکه دیرتر درمیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم عزیزم ولی خوب به نظر من یکم جدی بگیرش 

به نظرم حتما دکتر برو چون ماهی دو بار غیر طبیعیه

نمیخوام بترسونمت فداتشم ولی خوب جدی بگیرش

گوگل سرچ کن ببین مشکل از کجاست همونم برو دکترش

نمیدونم عزیزم ولی خوب به نظر من یکم جدی بگیرش  به نظرم حتما دکتر برو چون ماهی دو بار غیر طبیعی ...

رفتم دکتر قرص داد ولی گفت کلن درمان نداره💔🥲خیلی اذیتم بخدا مرسی قشنگم❤💅🏻

تبخال زدن واسه اینه که ویروسش وارد بدنت شده و هر چند وقت یه بار که تحریک میشه باعث میشه بزنه بیرون ...

اره

رفتم دکتر قرص داد ولی گفت کلن درمان نداره💔🥲خیلی اذیتم بخدا مرسی قشنگم❤💅🏻

فدات بشم 

منم بعضی وقتا خود به خود میزنم حتی تو بینی هم میزنم و مشکل اینجاست یه ماه طول میکشه جاش خوب شه 

انشالله که رفع بشه مشکلت عزیزم

فدات بشم  منم بعضی وقتا خود به خود میزنم حتی تو بینی هم میزنم و مشکل اینجاست یه ماه طول میکشه ...

اره وای خیلی بده مرسی گلم ایشالله توهم همینطور