2789
عنوان

حالم خب نیس

133 بازدید | 3 پست

این خواهرم عقدشو مشهد گرف بعد من ب مامانم گفتم ما نمیایم مامانم گف چرا پول ندارین؟سر این حرفش بلیط گرفتم کم نیارم

بعد اونجا همش ی جور رفتار میکردن انگار ماغریبه ایم اخرم متوجه شدم پدر مادر دوماد با پدر مادرم(عروس) من  دعواشون شده ولی مارو ک میدیدن میرفتن کنارهم 

اخه نمیفهمم ینی ب پدر مادر دوماد ک باهاشون دعواکردن گفته جلوی دختر و دوماد من فیلم بازی کنین۔‌‌۔۔خیلی برام زور داره۔۔۔

ینی من انقد غریبه ام ۔۔۔

حالا چون ی جور رفتار کردن ک انگار اضافیم(۷میلیون و خورده ای خرجمون شد) حرصم گرفته بروشون بیارم دعواشون شده۔

نگران نباش عزیزم

کسی مقصر نیست حالا شایدم هماهنگ نکرده باشن فقط برای این که کسی نفهمه این طوری کردن 

کلا نگرانش نباش تموم شد خود خوری نکن چیزی حل نمیشه دنیا ارزش این عصه خوردنا رو نداره عزیزم

نگران نباش عزیزم کسی مقصر نیست حالا شایدم هماهنگ نکرده باشن فقط برای این که کسی نفهمه این طوری کردن ...

اخه دامادی ک دو روز اومده بهش میگن برو پیش دخترمو دامادم فیلم بازی کن بعد اون دختر ساده ای هرچی پول تو این مدت برخودش جمع کرده بود خرج این کرد ک عقد خواهرش پیششون باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگران نباش عزیزم کسی مقصر نیست حالا شایدم هماهنگ نکرده باشن فقط برای این که کسی نفهمه این طوری کردن ...

چرا بابا مامانم تابلو کرد منو تو حرم جلوی در دید مانشسته بودیم جلوی رواق مامانم چون علامت ندادم فک کرد من ندیدمش رفت بیرون گفتم اع کوش مامانم یهو دیدم با مادر پدر دوماد و خواهرم اومدن تو تعجب کردم تو دلم گفتم اع چیشد یهو۔۔۔بعدم دیدم تو قطار ب بابام بهش سلام نداد دوماد جدیده بابام بهش تیک گف سلام دوماد روشو اونور کرد سلام داد۔۔و خیلی چیزای دیگ