2777
2789
عنوان

زن عموم عین جن زده ها رفتار میکنه

439 بازدید | 27 پست

سلام

دخترا میشه راهنماییم کنید

من یه عمو دارم که ۲ سال با هم تفاوت سنی داریم

به تازگی ازدواج کرده با یکی از اقوام. البته ازدواجش تحمیلی بود و خودش دختره رو دوست نداره.

خانواده دختره اصرار کردن ک دختر ما ازت خوشش اومده باید بگیریش و اینکه من داشتم اتاق عموم رو جارو میزدم لای کشوش دعا پیدا کردم و شک کردم،  جاهای دیگه اتاقشو گشتم ۲ تا دیگه هم پیدا کردم یکی لای تشک ها قایم کرده بودن یکی هم پشت آینه بود.

زنش از من ۳ سال کوچیک تره

روز بله برون رفتیم عکس بگیریم تو عکس پشتش رو کرد ب مامانم و سریع دستشو قفل کرد تو دست داییم ک ینی ما خیلی با هم خوبیم

من اولش گفتم شاید مدلشه

ولی دیدم ن فقط با ما اینحوریه

ازون ب بعد هروقت عموم رو دیدم رفتم جلو دست بدم همینکارو کرد و سریع دست عمومو کشید و دستشو قفل کرد تو دستاش

راستش خیلی ناراحت شدم

چون به طرز تابلو و ضایعی این کارو میکنه

میخواستم بپرسم شمام بودین ناراحت میشدین؟ یا من زیادی حساسم؟

به نظرتون ب عموم بگم یا ن؟ چون خیلی گذشت کردم و چیزی نگفتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرش داییت یا عموت:/

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

الان دیگه  تو هر چی هم به عموت بگی این عمو دیگه اپن عموی سابق نیست کاری از پیش نمیبری 

محلش ندید 

مادرت که جاریشه طبیعیه چشم دیدن جاری رو جاری نداره 

شما هم که جای خود داری 

ولش کنید از ادم مریض دوری کنید عموت شماها براش مهم باشید پیگیرتون میشه نشد هم بشینه ور دل زنش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
شما زیادی حساس و فضول و انحصارطلب هستی. چرا باید اتاق عموتو تمیز کنی؟

همه چیزایی ک گفتی خودت هستی

بابابزرگم گفتن که خونه رو جارو کن 

شما خونه رو جارو میکنی ی جارو میکنی ی جارو جا میندازی؟؟؟؟