2777
2789
عنوان

فوضولی خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم من از کجا میدونستم  جاریام دور هستن ازشون  فقط جاری بزرگم همین داستانو داشت مثل ...

من آنقدر با آدم های مختلف برخورد داشتم دو بار با یکی بلند شم‌ بشینم میفهمم چه خبره 

ضربه خوردم تجربه کسب کردم تاوان پس دادم

تو ازدواج زرنگ شدم

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️
من آنقدر با آدم های مختلف برخورد داشتم دو بار با یکی بلند شم‌ بشینم میفهمم چه خبره  ضربه خوردم ...

افرین بهت 

خیلی خوبه

خب من تا ۱۸ سالگی درس میخوندم خانوادمم زیاد نمیذاشتن باهاشون رفت و امد کنم در حد مهمونی دسته جمعی میدیدمشون

به محض اینکه درسمم تموم شد عقد کردیمو عروسی تو این دوران فقط تونستم همسرمو بشناسم

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀
اره اما مادرش خیلی موذیه خیلی  ظاهر خوب و مهربون  باطن خبیث و حسود و با سیاستی داره

دقیقا مثل مادرشوهر من جلو رو خودم بهم میگه دیگ از من گذشته طلا انداختن طلا خریدن الان تو باید طلا داشته باشی یه تیکه کوچیک طلا میخرم یا بابام برام میخره بخدا از حسودی نمیدونه چیکار کنه میره پدرشوهرمو پر میکنه اونم به شوهرم میگه چرا طلا خریدی واسش انقد عفریته هستن اینا 

شاید زخمتان ناشی از اشتباه شما نباشد اما مسئولیت التیامش بر عهده شماست
خونه مفتی بنده خدا نشستن ناراضی هم هست حالشم ازش بهم میخوره کاربر بعدی هم که ماشالا خوب تیشه رو گرفت ...

عزیزم کی گفته مفتی نشستیم هم پول رهن دادیم هم ماه به ماه داریم کرایه میدیم 

شاید زخمتان ناشی از اشتباه شما نباشد اما مسئولیت التیامش بر عهده شماست
دقیقا مثل مادرشوهر من جلو رو خودم بهم میگه دیگ از من گذشته طلا انداختن طلا خریدن الان تو باید طلا دا ...

حقققق مال منم همینه دقیقا همین

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀